«Ο Μουσάτσιο κοστίζει 50 εκατ.»

Ανυποχώρητος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Βιγιαρεάλ Φερνάντο Ρόιγκ στο θέμα του Ματέο Μουσάτσιο, που έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες.

Ανυποχώρητος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Βιγιαρεάλ Φερνάντο Ρόιγκ στο θέμα του Ματέο Μουσάτσιο, που έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες.
 
Ο Ισπανός παράγοντας διευκρίνισε ότι ο 23χρονος Αργεντινός έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2018 και ότι μπορεί να πάρει μεταγραφή μόνο αν η Βιγιαρεάλ εισπράξει 50 εκατ. ευρώ, το ποσό της ρήτρας αποδέσμευσης.
 
Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του μάνατζερ του παίκτη ότι το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2014, τις οποίες διέψευσε κατηγορηματικά ο Ρόιγκ.
 
«Ο Μουσάτσιο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018, οπότε θα μείνει εδώ για άλλα τέσσερα χρόνια. Αν κάποια ομάδα είναι διατεθειμένη να καλύψει το ποσό της ρήτρας, τότε θα το συζητήσουμε. Η Βιγιαρεάλ δε θα έχει πρόβλημα, αν καταβληθούν τα χρήματα», επέμεινε. Για τον Μουσάτσιο έχουν εκφράσει ενδιαφέρον η Νάπολι, η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.