Στη Βαρκελώνη με Φάμπρεγκας, Φαν Πέρσι

Στην αποστολή της Άρσεναλ για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα βρίσκονται οι Φάμπρεγκας και Φαν Πέρσι

Τα νέα για τους φιλάθλους της Άρσεναλ ήταν ενθαρρυντικά σήμερα, καθώς ο προπονητής της ομάδας, Αρσέν Βενγκέρ, συμπεριέλαβε στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα τόσο τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, όσο και τον Σεσκ Φάμπρεγκας, ο οποίος ήταν «90% έτοιμος για να αγωνιστεί στο ματς της Τρίτης», στο Καμπ Νου.

 Αυτή τη στιγμή η Άρσεναλ έχει το προβάδισμα, μετά τη νίκη-ανατροπή με 2-1 στην πρώτη αναμέτρηση στο «Εμιρεϊτς», και ο Φαν Πέρσι αναμενόταν να χάσει τον αγώνα ρεβάνς, όταν τραυματίστηκε την περασμένη εβδομάδα στο γόνατο στον τελικό του Λιγκ Καπ με την Μπέρμιγχαμ, τραυματισμός που ο Βενγκέρ είχε δηλώσει θα τον κρατούσε εκτός αγωνιστικών χώρων για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

 Παρ΄ όλα αυτά ο Φαν Πέρσι προπονήθηκε σήμερα κανονικά και συμπεριελήφθηκε στην 19μελή αποστολή, από την οποία θα προκύψει η τελική 18άδα λίγο πριν από τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

 Από την πλευρά του, ο Φάμπρεγκας είχε ένα πρόβλημα στο πόδι, αλλά ο Βενγκέρ υποστήριξε ότι περίμενε πως ο αρχηγός του θα ήταν έτοιμος για την αναμέτρηση. «Ο Φάμπρεγκας θα κάνει ένα τελικό τεστ σήμερα και οι πιθανότητες είναι 90% να είναι εντάξει να ταξιδέψει μαζί μας» τόνισε ο Φάμπρεγκας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και συνέχισε: «Είναι πολύ κρίσιμα όλα αυτά για εμάς, γιατί αποτελεί τον πιό σημαντικό κρίκο μεταξύ της άμυνας και της επίθεσης. Είναι επίσης ο αρχηγός της ομάδας και τον θέλουμε εκεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.