Σπανός: «Θα τρώνε φάπες»

Επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την προεδρία του Ατρόμητου σε περίπτωση υποβιβασμού, ο Γιώργος Σπανός.

Επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την προεδρία του Ατρόμητου σε περίπτωση υποβιβασμού, ο Γιώργος Σπανός. Ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου υπογράμμισε πως οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία θα πρέπει να αποφασίσουν σε ποια ομάδα θέλουν να αγωνίζονται τη νέα σεζόν.

Ο Σπανός τόνισε πως ο Ατρόμητος είναι πρότυπο οργάνωσης, τόνισε πως τουλάχιστον πέντε ομάδες θα έπρεπε να μην αγωνίζονται στο πρωτάθλημα, ενώ υπογράμμισε πως άλλες ομάδες δίνουν φάπες στους παίκτες, αντί για χρήματα. Επίσης, δήλωσε πως είναι αισιόδοξος για την παραμονή στην κατηγορία. Ο Γιώργος Σπανός μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Sentra FM”.

Αρχικά, ο Σπανός τόνισε: «Έχουν δει το φως της δημοσιότητας διάλογοι που μόνο κακό κάνουν και δυσφημούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από κει και πέρα, οι θεσμοί πρέπει να κάνουν την δουλειά τους. Δεν μπορούμε όλοι οι παράγοντες να μπαίνουμε στο ίδιο τρυπάκι με κάποιους που λειτουργούν σαν νταβατζήδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Στην συνέχεια, ο πρόεδρος του Ατρόμητου υπογράμμισε: «Το τι λέω στους παίκτες μου είναι δικό μου θέμα. Αυτό που τους είπα είναι `να αποφασίσετε σε ποιες ομάδες θέλετε να παίζετε και με ποιους ανθρώπους θέλετε να συνεργάζεστε’. Σε ένα ελληνικό πρωτάθλημα που είναι αστείο, όταν αγωνίζεσαι σε ομάδες με την διαδρομή του Ατρόμητου, πρέπει να την θωρακίσεις. Αλλιώς, θα παίζουν σε ομάδες που θα τους έχουν στην… φάπα και αντί για χρήματα θα τους στέλνουν φιλάκια».

Επίσης, ο Σπανός υπογράμμισε για την ήττα από τον Ατρόμητο: «Η ήττα από τον Πανιώνιο ήταν ένα κακό αποτέλεσμα. Απέχουμε τρεις πόντους από την επικίνδυνη ζώνη αλλά πιστεύω ότι ο Ατρόμητος έχει και την ποιότητα και το ρόστερ για να ξεφύγει. Θα μείνει στην κατηγορία γιατί έχει ποιότητα και αρχές και τέτοιες ομάδες τις έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Τέλος, ο πρόεδρος του Ατρόμητου αναφέρθηκε και στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό Βόλου για το κύπελλο Ελλάδος: «Το πιστεύω πως μπορούμε να περάσουμε στον τελικό, όμως προτεραιότητα έχει το παιχνίδι με τον Εργοτέλη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.