Τσιώλης: «Αν πιεστώ θα πω “ναι”»

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr και αποκάλυψε πως απόψε θα έχει την καθοριστική επαφή με τους ανθρώπους του Αρη.

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr και αποκάλυψε πως απόψε στις 9 το βράδυ θα έχει την τελευταία και καθοριστική επαφή με τους ανθρώπους του Αρη, οπότε και θα ξεκαθαρίσει το θέμα για το εάν θα αναλάβει ή όχι την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

-Υπάρχει οριστική απάντηση κ. Τσιώλη; «Η θέση μου παραμένει η ίδια και την έχω εκφράσει τις προηγούμενες ημέρες. Αυτό που επιθυμώ είναι να δουλέψω από το καλοκαίρι και μετά, όπως ήταν η αρχική κουβέντα. Βεβαίως έχει προκύψει η θέληση της διοίκησης του Αρη για συνεργασία από τώρα και αυτό είναι κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τη δέσμευση που έχω απέναντι στους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου».

-Αυτό σημαίνει πως θα πείτε όχι; «Εάν επρόκειτο για μια οποιοδήποτε ομάδα δεν θα άλλαζα την άποψή μου. Ωστόσο τώρα μιλάμε για τον Αρη και τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά…».

-Υπάρχει, δηλαδή, πιθανότητα να απαντήσετε θετικά; «Εάν πιεστώ πάρα πολύ, δεν το αποκλείω! Επαναλαμβάνω πως μιλάμε για τον Αρη».

-Πότε να περιμένουμε τις οριστικές εξελίξεις; «Εχουμε ένα τηλεφωνικό ραντεβού με τον κ. Κόντη στις 9 το βράδυ. Εκεί θα κριθούν όλα»!

-Τι πιθανότητες δίνετε; «Αυτή τη στιγμή, ειλικρινά σας μιλάω είμαι στο 50-50»

Στο μεταξύ η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Αρη για το εκτός έδρας ματς με την Κέρκυρα ξεκίνησε το πρωί, υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού τεχνικού Νίκου Πασσιαλή. Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψε ο Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις. Αντιθέτως ο Μάρκος Βελλίδης παραμένει κλινήρης και ως εκ τούτου δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα. Ολοι οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Ο κ. Πασσιαλής ενημερώθηκε πως οι Βαγγέλι και Νέτο συμπλήρωσαν κάρτες, αποφασίζοντας να μην αγωνιστούν κόντρα στον Πανσερραϊκό ο πρώτος και απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης ο δεύτερος.

*Κλήση από την εθνική ομάδα της Αλβανίας δέχθηκε ο Κρίστι Βαγγέλι για την αναμέτρηση με τη Λετονία στις 26 Μαρτίου για τα προκριματικά του EURO 2012. Επίσης το ίδιο θα συμβεί και με τον Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις ο οποίος κλήθηκε από την εθνική ομάδα της Λιθουανίας για τα παιχνίδια κόντρα σε Πολωνία (25/3) και Ισπανία (29/3).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.