Σήμερα ο… γάμος

Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως η έναρξη της συνεργασίας του Σάκη Τσιώλη με τον Άρη.

Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως η έναρξη της συνεργασίας του Σάκη Τσιώλη με τον Άρη. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να δώσει το «παρών» στην απογευματινή προπόνηση των «κίτρινων» στις 16:00, όπου και θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες της ομάδας. Οι επαφές των δυο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και ο Τσιώλης φαίνεται πως πείστηκε να αναλάβει από τώρα την ομάδα και όχι το καλοκαίρι, όπως αρχικά είχε δηλώσει πως ήθελε.

Η διοίκηση του Άρη έδειξε εμπιστοσύνης το πρόσωπο του Έλληνα τεχνικού και όπως όλα δείχνουν, εντός της ημέρας θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του. Ο Τσιώλης θα προσπαθήσει να διορθώσει την αγωνιστική εικόνα των «κίτρινων» και να οδηγήσει τον Άρη στο 5Χ5 έως το φινάλε του πρωταθλήματος, με την ελπίδα πως θα επιτευχθεί ο στόχος της εισόδου στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, περίπου χίλια εισιτήρια θα διατεθούν στους φιλάθλους του Άρη για την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής, με αντίπαλο την Κέρκυρα. Η διοίκηση του Άρη ξεκαθάρισε πως δε θα διατεθούν οργανωμένα τα εισιτήρια για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.