Προσπάθεια να εξασφαλίσει άδεια ο Ιτάνζ

Προσπάθεια για να μην χάσει ο Σαρλ Ιτάνζ το ματς της 27ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο Περιστερίου καταβάλλει η διοίκηση του Ατρομήτου.

Προσπάθεια για να μην χάσει ο Σαρλ Ιτάνζ το ματς της 27ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο Περιστερίου καταβάλλει η διοίκηση του Ατρομήτου. Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της χώρας του για το ματς της 26ης Μαρτίου με αντίπαλο τη Σενεγάλη στο Ντακάρ, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2012.

Ομως, θα πρέπει να βρίσκεται στη χώρα του στις 20 Μαρτίου, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή, κι εκείνη την ημέρα έχει οριστεί να διεξαχθεί ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ Ατρόμητος απέστειλε σήμερα έγγραφο στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Καμερούν και ζητεί να γίνει δεκτό το αίτημα, ώστε ο Σαρλ Ιτάνζ να αναχωρήσει από την Ελλάδα στις 21 Μαρτίου.

Από εκεί και πέρα, συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο. Στη διάθεση του Γιώργου Δώνη βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές, εκτός του Χρυσόστομου Μιχαηλίδη, που έκανε θεραπεία και τρέξιμο, και του Μάρτσιν Μπαζίνσκι, που έκανε μόνο τρέξιμο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.