Πήρε το ντέρμπι, έφτασε στο -1

Η Σοσιεδάδ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι των Βάσκων, καθώς επικράτησε με 2-0 της Μπιλμπάο στο «Ανοέτα» και μείωσε στον πόντο τη μεταξύ τους διαφορά.

Η Σοσιεδάδ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι των Βάσκων, καθώς επικράτησε με 2-0 της Μπιλμπάο στο «Ανοέτα» και μείωσε στον πόντο τη μεταξύ τους διαφορά. Η ομάδα του Σαν Σεμπαστιάν έχει πάρει τον αέρα της Αθλέτικ που έμεινε μεν στην τέταρτη θέση της Πριμέρα Ντιβισιόν, αλλά έχασε για τρίτη σερί φορά από τη μεγάλη αντίπαλό της.

Ο Γκριζμάν που είχε βρει δίχτυα και στις δύο προηγούμενες νίκες της Σοσιεδάδ, άνοιξε το σκορ στο 43′, ενώ και το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων ήρθε στο τέλος του δεύτερου ημιχρόνου και του αγώνα φυσικά. Ο Ρουμπέν Πάρδο έγραψε το τελικό αποτέλεσμα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων από ασίστ του Σεφέροβιτς και εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών.

Σοσιεδάδ (Αρασάτε): Μπράβο, Ανσοτέγι, Κάρλος Μαρτίνεθ, Χοσέ Άνχελ, Ινίιγο Μαρτίνεθ, Τσάμπι Πριέτο, Μπεργάρα, Ρουμπέν Πάρδο, Αγκιρέτσε (69′ Ελουστόνδο), Βέλα (86′ Σεφέροβιτς), Γκριζμάν (79′ Κάστρο)

Μπιλμπάο (Βαλβέρδε): Ιραϊθόθ, Μπαλενθιάγα (60′ Ιραόλα), Λαπόρτε, Γουρπέγι, Σουσαέτα (81′ Τοκέρο), Ιτουράσπε, Μίκελ Ρίκο (74′ Ιμπάι), Άντερ Ερέρα, Αντούριθ, Μουνιαΐν, Ντε Μάρκος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.