Πρόβλημα με Μπομπατίγια

Ένα μεγάλο και ξαφνικό πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει ο Σάκης Τσιώλης στις πρώτες ώρες της θητείας του στον πάγκο του Αρη.

Ένα μεγάλο και ξαφνικό πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει ο Σάκης Τσιώλης στις πρώτες ώρες της θητείας του στον πάγκο του Αρη. Ο Ραούλ Μπομπαντίγια ταλαιπωρείται από πρόβλημα στα πόδια και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς της Κυριακής στη Κέρκυρα. Ο Αργεντίνος επιθετικός δεν κατόρθωσε να προπονηθεί την Παρασκευή κι έτσι όλα θα κριθούν στο τελευταίο χαλάρωμα του Σαββάτου, λίγο πριν η αποστολή αναχωρήσει για το νησί των Φαιάκων. Πάντως οι πιθανότητες να ακολουθήσει την ομάδα στο Ιόνιο πέλαγος δεν είναι πολλές και ως εκ τούτου ο Τσιώλης θα πρέπει να σχεδιάσει την ενδεκάδα χωρίς την παρουσία του.

Εκτός αγώνα είναι ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ με σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών, όπως και ο κλινήρης Μάρκος Βελλίδης. Αμφιβολίες εξάλλου υπάρχουν για τη συμμετοχή του Σάκη Πρίττα ο οποίος και πάλι γυμνάστηκε μόνος του, όμως το πιθανότερο να είναι να συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή.

Ο νέος προπονητής του Αρη προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα, μέσα από συνεχείς ομιλίες προς τους ποδοσφαιριστές, διότι όπως είναι αντιληπτό δεν μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα στο τακτικό κομμάτι, αν και όπως φημολογείται δεν αποκλείεται να κάνει κάποιες αλλαγές και σ΄ αυτόν τον τομέα!

Το πρωί του Σαββάτου οι κίτρινοι θα κάνουν ένα μίνι χαλάρωμα και κατόπιν θα αναχωρήσουν  για την Κέρκυρα ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού με την ομώνυμη τοπική ομάδα (17:15, Novasports 3).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.