Χάβος: “Έδωσαν και την ψυχή τους”

Εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Ολυμπιακού, αλλά και από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στο δεύτερο ημίχρονο, παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Μάκης Χάβος.

Εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Ολυμπιακού, αλλά και από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στο δεύτερο ημίχρονο, παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Μάκης Χάβος.
«Αν δεν κάνω λάθος το σημερινό παιχνίδι είναι το 10ο που δίνουμε κάθε τριε ημέρες. Τα παιδιά έδωςσαν και την ψυχή τους για αυτήν. Τώρα πρέπεινα εχουμε το μυαλό μας στον αγώνα της Τετάρτης. Εκεί, είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση. Ξεκινήσαμε καλά. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά μετά ο Ολυμπιακός βγήκε μπροστά και έκανε ευκαιρίες. Με τη νίκη μας αυτή δείξαμε τι ομάδα ακριβώς είμαστε.

Για τη φάση του πέναλτι ο Μάκης Χάβος τόνισε:
«Ήμουν μακριά από τη φάση. Ας ανατρέξει όποιος θέλει στη λίστα με τα κερδισμένα πέναλτι και θα δει ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο τελευταίος στη λίστα. Ο Βιτόλο με τον Σαλπιγγίδη είναι οι παίκτες που χτυπάνε τα πέναλτι.  Εκτελεί πολλά στην προπόνηση και το απέδειξε με το θάρρος που έδειξε κατά την εκτέλεση. Το γκολ αυτό θα τον βοηθήσει πολύ να επανακάμψει και να γίνει καλύτερος.”
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε και για το Βασίλη Κουτσιανικούλη:
«Πιστεύω ότι κερδίσαμε ένα παίκτη. Ήταν πολύ εύκολο για εμένα να του έδινα πιο νωρίς ευκαιρίες. Προσπάθησε, μιλήσαμε, και τώρα δείχνει την πραγματική του εικόνα. Θα είναι πολύ καλύτερος στη συνέχεια. Το πιστεύω αυτό.”
Από την πλευρά του ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε θεώρει καθοριστικό σημείο το γκολ της ισοφάρισης του ΠΑΟΚ και τον τρόπο με τον οποίο επιτεύχθηκε. Ο Ισπανός τεχνικός φάνηκε στενοχωρημένος καθώς όπως είπε η ομάδα του θα μπορούσε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος από σήμερα.
«Χάσαμε ένα απίστευτο παιχνίδι γιατί είχαμε τον έλεγχο ειδικα στο πρώτο μέρος. Είχαμε σημαντικές ευκαιρίες για γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ, ενώ η ισοφάριση του ΠΑΟΚ που ήρθε στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου προήρθε από μια σειρά λαθών που έγιναν.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μας πίεσε έγινε και η φάση του πέναλτι και εκεί χάθηκε ο έλεγχος.
Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ φάνηκε να έχει περισσότερο το μυαλό στο ματς του κύπελλο που έχει την Τετάρτη και όπως πήγε το ματς θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει ή στη χειρότερη να πάρουμε ισοπαλία
Είμαστε στενοχωρημένοι γιατί θα μπορούσαμε να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος σήμερα. όμως τώρα αναγκαστικά θα περιμένουμε μια εβδομάδα για να το κάνουμε αυτό
Το ματς χάθηκε από δυο απίστευτες φάσεις στο γκολ της ισοφάρισης του ΠΑΟΚ.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.