Σφακιανάκης: “Δεν μπορούμε να χαρούμε…”

Ο Στέλιος Σφακιανάκης δήλωσε πως οι παίκτες του Ατρόμητου δεν μπορούν να χαρούν τον τελικό του Κυπέλλου λόγω της μάχης για την παραμονή.

Ο Στέλιος Σφακιανάκης δήλωσε πως οι παίκτες του Ατρόμητου δεν μπορούν να χαρούν τον τελικό του Κυπέλλου λόγω της μάχης για την παραμονή. “Δεν μπορούμε να ζήσουμε τον τελικό. Το μόνο θετικό είναι ότι έχουμε τη διακοπή και θα ξεκουραστούμε, γιατί είχαμε δύσκολο πρόγραμμα όλες αυτές τις βδομάδες. Θέλουμε να τελειώνουμε με την παραμονή και να πάμε στον τελικό” είπε στον Sentra Fm. Ο Σφακιανάκης μίλησε ακόμη:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ:
“Συνεχίζουμε για να εξασφαλίσουμε την παραμονή όσο πιο γρήγορα γίνεται” ήταν τα πρώτα του λόγια. Για το παιχνίδι πρόσθεσε: “Κάναμε το 1-0, αλλά μετά δεχτήκαμε δύο πολύ εύκολα γκολ. Αν γινόταν το 3-1 στο δοκάρι του ΠΑΟΚ θα τέλειωνε το παιχνίδι, αλλά στο τελευταίο 20λεπτο δείξαμε ψυχή και χάσαμε ακόμη δύο ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη. Στο τέλος νομίζω ότι την αξίζαμε”.
 
Για τη συνέχεια:
“Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Η ΑΕΚ μπορεί να δέχτηκε έξι γκολ από τον Ολυμπιακό, αλλά είναι μια ομάδα με ιστορία, που σίγουρα θα θέλει να εξιλεωθεί σε ένα τέτοιο ματς. Από τη μεριά μας πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι χωριστά. Αν πιάσουμε την απόδοση που μπορούμε και δεν κάνουμε ατομικά λάθη θα τα καταφέρουμε. Γιατί αυτό είναι το κακό φέτος: είμαστε οι μοναδικοί που πληρώνουμε όλα μας τα λάθη”.

Για την πίεση:
“Είναι διαφορετική σε κάθε παιχνίδι. Όταν παίζαμε με τον Βόλο θέλαμε να παίξουμε τελικό γιατί είναι κάτι πολύ σημαντικό για την ομάδα, αλλά η πίεση ήταν μεγαλύτερη στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει άγχος, αλλά το θέμα είναι να δείξουμε δυνατοί και να ανταπεξέλθουμε”.
 
Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο:
“Η φετινή χρονιά είχε πολύ καλά παιχνίδια, αλλά δυστυχώς συμβαίνουν κι άλλα εκτός αγωνιστικού χώρου… Ασχολούμαστε περισσότερο με άλλα πράγματα, με κασέτες κτλ, αντί να ασχοληθούμε με την αγωνιστική ικανότητα της κάθε ομάδας. Η Καβάλα, ο Ολυμπιακός Βόλου κι άλλες ομάδες έχουν παίξει πολύ καλά. Είναι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα”.
 
Για το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού-ΑΕΚ:
“Είναι ένα βαρύ σκορ. Είδα τις φάσεις και παρατήρησα ότι στην αρχή η μπάλα πήγαινε συνέχεια στα δίχτυα. Τους πήγε κι η μπάλα. όταν στο 7′ το σκορ είναι 2-0 το πράγματα… χάνεται. Ο Ολυμπιακός ήθελε πολύ αυτό το παιχνίδι. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, που κάνει φοβερά 10λεπτα στο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός είναι δίκαια πρωταθλητής”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.