Κοντά στο ρεκόρ του Μπάτζιο

Η εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με τη Φιορεντίνα δεν ήταν και το καλύτερο αποτέλεσμα για τη Ρόμα, αλλά για τον Τότι η Κυριακή ήταν ημέρα γιορτής.

Η εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με τη Φιορεντίνα δεν ήταν και το καλύτερο αποτέλεσμα για τη Ρόμα (ούτε και για τους «βιόλα»), αλλά για τον αρχηγό των «τζαλορόσι» Φραντσέσκο Τότι η Κυριακή ήταν ημέρα γιορτής.
 
Τα δύο γκολ που πέτυχε ο 34χρονος επιθετικός στο ματς της Φλωρεντίας τον φέρνουν ανάμεσα στους λίγους εκλεκτούς που έχουν πετύχει 200 ή περισσότερα τέρματα στηSerie A. Μόνο άλλοι πέντε παίκτες στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου έχουν πετύχει κάτι τέτοιο.
 
«Είμαι χαρούμενος με τα 201 τέρματα, αλλά δεν σταματάω εδώ. Τώρα στόχος μου είναι να ξεπεράσω τον Ρομπέρτο Μπάτζιο που έχει 205. Αν συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό, θα προλάβω να τον ξεπεράσω φέτος», δήλωσε ο Τότι στην «Gazzetta dello Sport» μετά το ματς.
 
«Μέχρι πριν από ένα μήνα, ο κόσμος μιλούσε για μένα σαν να ήμουν τελειωμένος, αλλά είχα ανέκαθεν επίγνωση των δυνατοτήτων μου», συμπλήρωσε ο Τότι, επισημαίνοντας στη συνέχεια ότι στόχος του παραμένει η συμμετοχή της Ρόμα στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.
 
«Θέλουμε να παίξουμε στην κορυφαία διοργάνωση και κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος θα είναι σημαντικό. Στη Φλωρεντία πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε δυνατά», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.