Ο Τζαμόν Γκόρντον δήλωσε πως ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να αλλάξει το πλάνο του στον δεύτερο αγώνα με τη Σιένα.

Ο Τζαμόν Γκόρντον δήλωσε πως ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να αλλάξει το πλάνο του στον δεύτερο αγώνα με τη Σιένα. Ο Αμερικανός σούτινγκ έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα “Γαύρος”: «Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο του προπονητή μας. Παίξαμε εκπληκτική άμυνα από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο και δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους μας να μας αμφισβητήσουν. Αυτό ήταν το. μυστικό» είπε.

Αναφερόμενος στο δεύτερο ματς με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, τόνισε: «Δεν πρέπει να αλλάξουμε ούτε στο ελάχιστο το πλάνο μας. Η άμυνά μας είναι το δυνατό μας χαρτί και αυτό δεν πρέπει να αλλάξει σε καμία περίπτωση. Μέσω της άμυνας βγάζουμε πολλές φάσεις στην επίθεση και αυτό πρέπει να γίνει και στο δεύτερο ματς».

Μιλώντας για την προσωπική του απόδοση, είπε:«Η αλήθεια είναι πως δεν ξεκίνησα τη σεζόν όπως θα ήθελα. Πλέον, όμως, όλα είναι διαφορετικά. Έχω καταλάβει 100% τι ζητάει ο κόουτς από εμένα και νιώθω αρκετά καλά. Δεν έχω πίεση και άγχος και έτσι βγάζω στο παρκέ τον πραγματικό μου εαυτό. Το ζητούμενο όμως δεν είναι τι κάνω εγώ, αλλά τι κάνει η ομάδα. Για αυτό και θα κάνουμε τα πάντα να τα καταφέρουμε».