Άστον… Νίλα για τη Λίβερπουλ

Την πρώτη της ισοπαλία στο «Άνφιλντ», για τη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, παραχώρησε η Λίβερπουλ, μένοντας στο 2-2 με την Άστον Βίλα. Στο -8 από την κορυφή η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, απομακρύνθηκαν από την επικίνδυνη ζώνη οι «χωριάτες».

Την πρώτη της ισοπαλία στο «Άνφιλντ», για τη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, παραχώρησε η Λίβερπουλ, μένοντας στο 2-2 με την Άστον Βίλα. Στο -8 από την κορυφή η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, απομακρύνθηκαν από την επικίνδυνη ζώνη οι «χωριάτες».

Το ενδέκατο ματς στην έδρα της δεν ήταν γουρλίδικο για τη Λίβερπουλ: Οι «κόκκινοι» βρέθηκαν να χάνουν στο πρώτο μέρος με 0-2, αντέδρασαν, ισοφάρισαν σε 2-2, όμως με τον «μπόμπερ» Λουίς Σουάρες (22 γκολ στην Πρέμιερ) σε μέτρια ημέρα και χωρίς να βρίσκει δίχτυα ο Ουρουγουανός δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι του Μπρένταν Ρότζερς έφτασαν τους 48 βαθμούς, παραχωρώντας το πρώτο «Χ» εντός για πρωτάθλημα στο «Άνφιλντ» την τρέχουσα σεζόν. Απέχουν -8 από την πρώτη Άρσεναλ, πλέον, και στο -7 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι. Για τους φιλοξενούμενους από το Μπέρμιγχαμ ο 24ος πόντος επιβεβαίωσε το γεγονός πώς το σύνολο του Πολ Λάμπερτ είναι πιο επικίνδυνο εκτός έδρας όπου έχει μαζέψει τους 16 πόντους της.

Βάιμαν (25΄) και Μπέντεκε (37΄) σημείωσαν τα δύο τέρματα των «χωριατών»,  ενώ είχε προηγηθεί δοκάρι του Κλαρκ στο 24΄! Ο Βέλγος στράικερ, που είχε να σκοράρει από τον Σεπτέμβριο του 2013, βρήκε δίχτυα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και συνέχισε την καλή παράδοση που έχει απέναντι στη Λίβερπουλ. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους (45΄+2΄) ο Στάριτζ μείωσε, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 53΄ με πέναλτι του Τζέραρντ.

Το κέρδισε ο Σουάρες (έβδομο που πήρε από τη σεζόν 2012/2013) από τον γκολκίπερ της Βίλα Γκουζάν. Στο 49΄, αντί του τραυματία Αγκμπονλαχόρ, μπήκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Άστον Βίλα ο δανεικός από τη Γουίγκαν επιθετικός Γκραντ Χολτ, ο οποίος ήταν μέτριος στο ντεμπούτο του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.