Ισόπαλες 1-1 αναδείχτηκαν οι ομάδες του Αστέρα Τρίπολης στο "οικογενειακό" διπλό της Κυριακής.

Ισόπαλες 1-1 αναδείχτηκαν οι ομάδες του Αστέρα Τρίπολης στο οικογενειακό διπλό της Κυριακής. Ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένο παιχνίδι της επαγγελματικής ομάδας με την ομάδα των νέων, τελικά ο Παύλος Δερμιτζάκης ανακάτεψε σε δυο ομάδες όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του.
Ο τεχνικός της ομάδας της Αρκαδίας είχε έτσι τη δυνατότητα να βγάλει πολύ χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει του πολύ δύσκολου φινάλε του πρωταθλήματος, αρχής γεννωμένης από το ματς με τον Αρη.
Στα αγωνιστικά τώρα και στο οικογενειακό φιλικό, οι “γαλάζιοι” προηγήθηκαν στο 9ο λεπτό με σουτ του Ροζέριο, για να ισοφαρίσουν οι “κίτρινοι” στο 65′ με κοντινό πλασέ του Αρσενίεβιτς. Βέβαια για να υπάρξει νικητής ο Δερμιτζακης έβαλε τις ομάδες να λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι με τους “Κίτρινους” να παίρνουν τη νίκη με 2-1 χάρις στο νεαρό Στεφανάκο ο οποίος απέκρουσε τρία πέναλτι
Στο φιλικό δεν συμμετείχαν οι Πουλίδο, Καρέρα, Αργυρόπουλος, Ορόθκο και Κρις που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και ο Φορτούνης που βρίσκεται στην εθνική ελπίδων.

Διαιτητής: Γιαννόπουλος (Αρκαδίας)

ΚΙΤΡΙΝΟΙ: Ντεγκρά (50′ Στεφανάκος), Σκόνδρας (67′ Διαμαντόπουλος), Ουριμπάρι, Φυτανίδης, Πετρούσης, Μαρσέλο, Λαδάκης, Αράς, Αρσενίεβιτς, Φρανκού, Παπάζογλου.

ΓΑΛΑΖΙΟΙ: Αναστασόπουλος, Ρούμπιλ, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Μπαστία, Κερ, Τσαμπούρης, Ουντότζι, Ροτζέριο (67′ Σαραντόπουλος), Ματούσιακ.