Την Τρίτη ολοκληρώθηκε η παραμονή της Πολωνίας στο αθλητικό κέντρο του Ατρόμητου.

Την Τρίτη ολοκληρώθηκε η παραμονή της Πολωνίας στο αθλητικό κέντρο του Ατρόμητου. Η πολωνική ομάδα προετοιμάστηκε ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με την εθνική Ελλάδος. Όπως ήταν φυσικό, οι Πολωνοί παίκτες της ομάδας του Γιώργου Δώνη, είχαν την τιμητική τους.

Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει: «Στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας βρέθηκε σήμερα το πρωί η αποστολή της Εθνικής Πολωνίας λίγες ώρες πριν από το φιλικό παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι παίκτες της Εθνικής Πολωνίας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με χαλάρωμα και στην συνέχεια ξεναγήθηκαν στους χώρους των εγκαταστάσεων από τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο και τον σκάουτ της ομάδας Τόλη Αποστόλου.

Κοντά στην Εθνική ομάδα της χώρας του βρέθηκε ο (35 φορές διεθνής) Μάρτσιν Μπαζίνσκι ο οποίος είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον προπονητή Φράντσιζεκ Σμούντα και χαιρετήθηκε με όλους τους συμπατριώτες του ποδοσφαιριστές. Στον Φράντσιζεκ Σμούντα, παλιά μεγάλη δόξα του πολωνικού ποδοσφαίρου, προσφέρθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας, το βιβλίο «Φτερούγισμα στη Δόξα» με την ιστορία του Ατρόμητου για το οποίο μόλις πήρε στα χέρια του είπε χαριτολογώντας ότι βρήκε κίνητρο να μάθει την ελληνική γλώσσα για να το διαβάσει. Η αποστολή της Πολωνίας ολοκλήρωσε την τρίτη επίσκεψη της στο αθλητικό μας κέντρο με τις καλύτερες εντυπώσεις και έδωσε τις ευχαριστίες της για τη φιλοξενία που της παρείχε η ΠΑΕ Ατρόμητος».