Στη διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη τέθηκε την Τετάρτη ο Κώστας Φορτούνης.

Στη διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη τέθηκε την Τετάρτη ο Κώστας Φορτούνης. Ο Έλληνας μέσος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Ελπίδων και πλέον ξεκίνησε την προετοιμασία για την αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον Άρη.

Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας τεχνικός είδε τους ποδοσφαιριστές του να ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της Τετάρτης χωρίς προβλήματα. Η προπόνηση προέβλεπε ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια με μπάλα σε μικρό χώρο. Τέλος, την Πέμπτη θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Άρη, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα της 28ης Αγωνιστικής με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ την Κυριακή 3 Απριλίου 2011, θα προπωλούνται από το εκδοτήριο της Πλατείας Πετρινού 11.00 π.μ. – 6.00 μ.μ. από την Πέμπτη 31/3/2011 έως και την Κυριακή 3/4/2011.

Την ημέρα του αγώνα, εισιτήρια θα διατίθενται και στα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 1.00 μ.μ. έως τις 7.00 μ.μ.

Και σε αυτό τον αγώνα η είσοδος για τους μαθητές όλων των σχολείων του Ν. Αρκαδίας θα είναι δωρεάν από τις θύρες 1 & 2 του γηπέδου.

Τα εισιτήρια σε όλες τις θύρες κοστίζουν 20?. Στη Θύρα 2 Τμήμα Α εκδίδονται και φοιτητικά/στρατιωτικά εισιτήρια με αξία 10?.

Για φοιτητικά/στρατιωτικά εισιτήρια είναι απαραίτητη η επίδειξη του φοιτητικού «πάσο» ή της στρατιωτικής ταυτότητας αντίστοιχα.».