Ο Σέρχιο Γιουλ χαρακτήρισε το διπλό στην Παμπλόνα "εξαιρετικής σημασίας για τη συνέχεια".

Η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Βαλένθια έδωσε το προβάδισμα στους “μερένχες” (2-1) και, πλέον, η ομάδα της πρωτεύουσας έχει τον πρώτο λόγο για να περάσει στο φάιναλ φορ. Ο Σέρχιο Γιουλ χαρακτήρισε το διπλό στην Παμπλόνα “εξαιρετικής σημασίας για τη συνέχεια”, ωστόσο, πρόσθεσε πως “…δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα”.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της “Βασίλισσας” ο πλέι μέικερ των Μαδριλένων παραδέχτηκε ότι η ομάδα του έχει τη μεγάλη ευκαιρία για να παίξει στο φάιναλ φορ (χρειάζεται άλλη μία νίκη): “Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι το χθεσινό, το οποίο ορισμένες φορές βγήκε εκτός ορίων. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε να χάνουμε και με 11 πόντους διαφορά, ωστόσο, δουλέψαμε σκληρά και τα καταφέραμε. Το ματς αυτό, όμως, ανήκει στην ιστορία και μπροστά μας έχουμε την αναμέτρηση της Πέμπτης”.

“Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι. Η Βαλένθια είναι μία ομάδα με αρκετό ταλέντο, που μπορεί να σε σκοτώσει. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε πιο συγκεντρωμένοι στο αυριανό ματς, να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλό μας να ξεφύγει στο σκορ”, είπε ο έμπειρος παίκτης και κατέληξε: “Μπροστά μας έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία για να βρεθούμε στο φάιναλ φορ. Εχουμε συζητήσει γι΄ αυτό στη διάρκεια της περιόδου, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει πραγματικότητα. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να τελειώσουμε από αύριο τη σειρά των αγώνων”.