Φέργκιουσον: «Θα γίνουν 2-3 μεταγραφές»

Σε δύο με τρεις προσθήκες θα προχωρήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, όπως δήλωσε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Σε δύο με τρεις προσθήκες θα προχωρήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, όπως δήλωσε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον. «Έχουμε αρκετούς υποψηφίους στο μυαλό μας. Πιστεύω πως δύο ή τρεις παίκτες θα έρθουν, δεν τίθεται ερώτημα γι’ αυτό» είπε μεταξύ άλλων ο Σκοτσέζος τεχνικός.

Η τρέχουσα είναι η τελευταία σεζόν στην καριέρα του τερματοφύλακα της ομάδας, Έντβιν Φαν ντερ Σαρ, ενώ αμφίβολος για το αν θα συνεχίσει είναι ο Πολ Σκόουλς, καθώς διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του. Έτσι, για τον εντοπισμό ενός αξιόπιστου τερματοφύλακα τα βλέμματα των σκάουτερ των «κόκκινων διαβόλων» έχουν στραφεί στον Νταβίντ Ντε Χέα της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ στη λίστα βρίσκονται επίσης ο Μάρτεν Στεκέλενμπουργκ του Άγιαξ, ο Μανουέλ Νόιερ της Σάλκε και ο Ζούλιο Σέζαρ της Ίντερ.

Στο μεταξύ, ο μέσος της Έβερτον, Τζακ Ρόντγουελ, φέρεται να βολιδοσκοπείται και, σε περίπτωση που φύγει ο Πολ Σκόουλς, τότε η μετακίνησή του στην ομάδα του Μάντσεστερ θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.