Στη Σίτι λόγω Πελεγρίνι

Ο Αλβάρο Νεγρέδο αποχαιρέτισε τη Σεβίλη και τόνισε ότι ο Μανουέλ Πελεγρίνι είναι αυτός που τον έπεισε να μετακομίσει στην Αγγλία για χάρη της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Αλβάρο Νεγρέδο αποχαιρέτισε τη Σεβίλη και τόνισε ότι ο Μανουέλ Πελεγρίνι είναι αυτός που τον έπεισε να μετακομίσει στην Αγγλία για χάρη της Μάντσεστερ Σίτι. Το “αντίο” του Ισπανού επιθετικού στους Ανδαλουσιάνους μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην ομάδα ήταν συγκινητικό.

«Ήταν απλά ένα τηλεφώνημα, στο οποίο ανταλλάξαμε απόψεις για την ομάδα και το ποδόσφαιρο. Μου είπε πως πιστεύει σε εμένα και πως μπορώ να προσφέρω κάτι διαφορετικό στην ομάδα, κάτι που θεωρώ είναι μια μεγάλη πρόκληση. Στην ζωή σου ποτέ δεν πρέπει να σταματάς να αναζητείς κάτι το καινούργιο», είπε ο Νεγρέδο, η μεταγραφή του οποίου θα αγγίξει τα 30 εκατ. ευρώ και συμπλήρωσε για την ομάδα που αφήνει:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες. Ήταν τέσσερα υπέροχα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο ο οποίος με στήριξε από την πρώτη στιγμή όταν ήμουν τίποτα και μου έδωσε την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα της Σεβίλλης και να κερδίσω και ένα τρόπαιο μαζί της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.