Ράντμαν: «Με ενδιαφέρει ο Άρης»!

Το ενδιαφέρον του Άρη προς το πρόσωπό του, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, επιβεβαίωσε μιλώντας στο Novasports.gr ο Βέλιμιρ Ράντμαν.

Το ενδιαφέρον του Άρη προς το πρόσωπό του, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, επιβεβαίωσε μιλώντας στο Novasports.gr ο Βέλιμιρ Ράντμαν. Ο Κροάτης τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού με τη φανέλα του οποίου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις , τον ερχόμενο Ιούνιο μένει ελεύθερος και ήδη αρκετές ομάδες έχουν χτυπήσει την πόρτα του, προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Μεταξύ αυτών των ομάδων είναι και ο Άρης.

-Βέλιμιρ, υπάρχει θέμα με τον Άρη; «Επίσημη πρόταση δεν έχει γίνει ακόμη, όμως ξέρω πως ο μάνατζέρ μου μιλάει με τους ανθρώπους του Άρη και συζητά μια τέτοια προοπτική. Θα δούμε.»

-Εσύ έχεις μιλήσει με κάποιον; «Προσωπικά δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Άλλωστε αυτά τα ζητήματα τα χειρίζεται ο μάνατζέρ μου και από αυτόν ενημερώνομαι και εγώ»

-Πως βλέπεις το ενδεχόμενο να φορέσεις τη φανέλα του Άρη από το καλοκαίρι και μετά; «Θα μ΄ ενδιέφερε πάρα πολύ! Ο Άρης είναι από τις πιο λαοφιλής ομάδες στην Ελλάδα και θα ήταν μεγάλη πρόκληση για μένα να ενταχθώ στο δυναμικό του. Θα ξέρω όμως περισσότερα σε τρία Σαββατοκύριακα, οπότε τελειώνει το πρωτάθλημα και δεν θα έχω υποχρεώσεις με τον Πανσερραϊκό».

Σύμφωνα με πληροφορίες τη λύση του 28χρονου Βέλιμιρ Ράντμαν βλέπουν με καλύτερο μάτι οι ιθύνοντες των κιτρίνων (σε σχέση με την περίπτωση Δασκαλάκη), διότι εκτός των άλλων ο Κροάτης είναι πιο προσιτός οικονομικά τη δεδομένη χρονική στιγμή.  Επιπλέον είναι εξαίρετος επαγγελματίας, με κύριο χαρακτηριστικό του την υπομονή, την οποία επέδειξε στην απρόσμενη άφιξη του Ντάνι Φερνάντεζ στις Σέρρες, γεγονός που τον μετέφερε αυτομάτως στον πάγκο των «λιονταριών», χωρίς να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα. 

Στο τραπέζι και ο Μπέλιτς

Όμως δεν είναι μόνο ο Ράντμαν που βρίσκεται στο στόχαστρο του Αρη από την ομάδα του Πανσερραϊκού η οποία αποχαιρετά τη Superleague. Αποκλειστικές πληροφορίες του Novasports.gr κάνουν λόγο για εκδήλωση ενδιαφέροντος και για τον Νίκολα Μπέλιτς του οποίου το συμβόλαιο επίσης ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. Ο 28χρονος Σέρβος δεξιός χαφ έκανε καλό πρωτάθλημα φέτος και αγωνίζεται σε μια θέση στην οποία είναι δεδομένο πως ο Αρης θα ψάξει για λύσεις μετά την απώλεια του Χαβίτο. Θυμίζουμε πως στη θέση του τελευταίου αγωνίζεται ο Ντάρσι Νέτο ο οποίος μπορεί να ανταποκρίνεται μέχρι τώρα με ξεχωριστή επιτυχία, όμως δεν είναι αυτή η θέση του. 

Μόνος του ο Μπομπαντίγια

Δυσάρεστα νέα επεφύλασσε η πρωινή προπόνηση του Άρη για τον Σάκη Τσιώλη, καθώς είδε τον Ραουλ Μπομπαντίγια να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στο τραύμα που τον ταλαιπωρεί στη λεκάνη. Ως εκ τούτου θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς της Τρίπολης και ήδη ο τεχνικός των κίτρινων σκέφτεται τις εναλλακτικές λύσεις. Μόνοι τους προπονήθηκαν επίσης οι Σηφάκης, Πρίττας. Εξάλλου στη Λιθουανία με πυρετό παραμένει ο Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις ο οποίος τίθεται νοκ άουτ από το επερχόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα.  

Μετά το τέλος της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές παρακολούθησαν βίντεο από παλαιότερες αναμετρήσεις του Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου να βγάλουν καλύτερα συμπεράσματα για τη δυναμικότητα του αντιπάλου και να διαπιστώσουν τις «παγίδες» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στο γήπεδο της πελοποννησιακής πόλης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.