Έτοιμος για το «διπλό»

Τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά play off θέλει στην Τρίπολη ο Άρης (19:00 Novasports 7).

Τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά play off θέλει στην Τρίπολη ο Άρης (19:00 Novasports 7). Οι «κίτρινοι» δε θέλουν να σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση θα αποχαιρετήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για την κατάκτηση μιας θέσης που οδηγείς τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Σάκης Τσιώλης προσπάθησε να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα του κατά τη διακοπή του πρωταθλήματος και δούλεψε πάνω σε κάποιες αδυναμίες, τις οποίες είχε εντοπίσει τις προηγούμενες εβδομάδες.

Ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2 στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον Χουάνμα να κάθεται κάτω από τα δοκάρια. Οι Γκιάρο και Λαζαρίδης θα είναι οι δυο κεντρικοί αμυντικοί, ενώ οι Μίσελ και Βανγκέλι θα καλύψουν τα άκρα της άμυνας. Οι Πορτίγια, Φατί, Σακάτα και Καστίγιο θα είναι οι τέσσερις της μεσαίας γραμμή σε σχήμα ρόμβου, ενώ στην επίθεσης θα ξεκινήσουν οι Κόκε και Τσέζαρεκ.

Από την αποστολή του Άρη απουσιάζει ο τραυματίας Σηφάκης, ενώ οι «κίτρινοι» θα έχουν την συμπαράσταση περίπου χιλίων φιλάθλων τους, οι οποίοι θα ταξιδέψουν τόσο από τη Θεσσαλονίκη, όσο και από περιοχές της Πελοποννήσου και της Αττικής, για να βρεθούν κοντά στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Σάκη Τσιώλη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.