Αυστηρές συστάσεις σε Καστίγιο

Η αποβολή του Νέρι Καστίγιο στη Τρίπολη (η οποία θύμισε τις κακές πτυχές του χαρακτήρα του), ανάγκασε τους ανθρώπους του Άρη, αλλά και τον προπονητή Σάκη Τσιώλη, να προβούν σε αυστηρές συστάσεις προς τον Μεξικανό.

Η αποβολή του Νέρι Καστίγιο στη Τρίπολη (η οποία θύμισε τις κακές πτυχές του χαρακτήρα του), ανάγκασε τους ανθρώπους του Άρη, αλλά και τον προπονητή Σάκη Τσιώλη, να προβούν σε αυστηρές συστάσεις προς τον Μεξικανό. Ο τελευταίος παρουσιάζεται μετανοιωμένος για τη συμπεριφορά που επέδειξε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης με τον Αστέρα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 ποδοσφαιριστές. Ωστόσο η συγκεκριμένη «μετάνοια» δεν είναι βέβαιο πως θα αφήσει ατιμώρητο τον Καστίγιο ο οποίος πέρα από την αγωνιστική ποινή που θα του επιβληθεί από τον αθλητικό δικαστή, ίσως του κοστίσει και χρηματικό πρόστιμο από την πλευρά της ΠΑΕ.

Στο μεταξύ οι κιτρινόμαυροι απολαμβάνουν το καθιερωμένο από τον Τσιώλη, ρεπό της Τρίτης, απαραίτητο μετά την υπερπροσπάθεια της Τρίπολης, αλλά και την  ταλαιπωρία της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Δευτέρας. Ουσιαστικά πρόκειται για μια ευκαιρία ανάκτησης δυνάμεων πριν από τον «μεγάλο τελικό» με τον Ολυμπιακό Βόλου το βράδυ της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Υπάρχει η πεποίθηση πως εάν κερδηθεί αυτό το ματς, τότε ο Άρης κάνει το μεγάλο άλμα για την είσοδό του στα play offs του πρωταθλήματος γι αυτό και η προετοιμασία της ομάδας, σε όλα τα επίπεδα, αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο μέχρι το Σάββατο.

Ήδη η διοίκηση έκανε το πρώτο βήμα, ανακοινώνοντας μειωμένες τιμές στα εισιτήρια του αγώνα, προκειμένου να προσελκύσει ακόμη περισσότερο κόσμο στις εξέδρες του γηπέδου. Δεν είναι κρυφό πως οι παράγοντες του Άρη, ευελπιστούν σε sold out κάτι το οποίο είναι πολύ πιθανό βάση της κρισιμότητας του αγώνα.

Κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου ο Σάκης Τσιώλης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους  Φατί, Καστίγιο, στους τραυματίες Σηφάκη, Πρίττα (υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση), ενώ ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία του Ραούλ Μπομπαντίγια ο οποίος θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη λεκάνη. Έχοντας στο μυαλό αυτά τα προβλήματα ο Τσιώλης θα ξεκινήσει την Τετάρτη την προετοιμασία των παικτών του, ψάχνοντας για λύσεις εκ των έσω, όπως για παράδειγμα αυτή που του προσφέρει ο Ντάρσι Νέτο που εξέτισε την ποινή του και θέτει εαυτό στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

*Πατέρας για δεύτερη φορά  έγινε ο Γιάννης Κόντης, καθώς η σύντροφός του, Γιολάντα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Από το Novasports.gr οι καλύτερες ευχές στον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ Άρης σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.