Το τελευταίο, αλλά ισάξιο εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ιταλίας πήρε η Νάπόλι που νίκησε με 1-0 τη Λάτσιο σε νοκ άουτ αναμέτρηση στο «Σαν Πάολο».

Το τελευταίο, αλλά ισάξιο εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ιταλίας πήρε η Νάπόλι που νίκησε με 1-0 τη Λάτσιο σε νοκ άουτ αναμέτρηση στο «Σαν Πάολο». Ο συνήθης ύποπτος, Γκονσάλο Ιγουαΐν, πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 82′ από ασίστ του Καγεχόν.

Η Λάτσιο πάλεψε μέχρι τέλους, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει την πρόκριση κι έτσι αποτράπηκε ο ημιτελικός με τη Ρόμα, την οποία είχε νικήσει στον περσινό τελικό της διοργάνωσης. Οι «τζιαλορόσι» θα αντιμετωπίσουν τη Νάπολι σε δύο αναμετρήσεις στις 5 και 12 Φεβρουαρίου, ενώ στον άλλο ημιτελικό θα κοντραριστούν  η Ουντινέζε με τη Φιορεντίνα.

Νάπολι (Μπενίτεθ): Πέπε Ρέινα, Ρεβεγέρ, Αλμπιόλ, Φερνάντες, Μάτζιο, Ινλέρ, Χάμσικ (76′ Πάντεφ), Ζορζίνιο (90’+1′ Τζεμάιλι), Ιγουαΐν, Χοσέ Καγεχόν, Ινσίνιε (69′ Μέρτενς)

Λάτσιο (Ρέχα): Μπερίσα, Σιανί, Κονκό (34′ Καβάντα), Αντρέ Ντίας (72′ Μπιάβα), Νοβαρέτι, Λεντέσμα, Λούλιτς, Ονάζι (46′ Γκονζάλες), Φελίπε Άντερσον, Περέα, Κεϊτά