Βενγκέρ: «Είμαι υπερήφανος»

Ευχαριστημένος με την εφετινή πορεία της Άρσεναλ εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Ευχαριστημένος με την εφετινή πορεία της Άρσεναλ εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός τεχνικός υπογράμμισε πως οι «κανονιέρηδες» χρειάζονται στήριξη και όχι κριτική, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει και την αισιοδοξία του για το μέλλον. Επίσης, αναφέρθηκε και στον μικρό μέσο όρο ηλικίας της λονδρέζικης ομάδας.

Αρχικά, ο Βενγκέρ δήλωσε: «Προσωπικά δεν με πονά ιδιαίτερα. Όμως με ενοχλεί που δεν παίρνουν οι παίκτες την αναγνώριση που τους αξίζει για την απόδοση που είχαν από την αρχή της χρονιάς. Πρέπει μα συνειδητοποιήσουμε ότι η ομάδα είναι πραγματικά απίστευτη για όσα έχει κάνει σε τόσο νεαρή ηλικία. Κάποια μέρα θα το καταλάβουν όλοι, όμως τώρα νομίζω ότι είναι κάπως δύσκολο να το δούνε. Πόσο χρονών είναι ο Γουίλσιρ; 19. Και η Αγγλία μοιάζει να μην μπορεί να παίξει χωρίς αυτόν. Πόσο χρονών είναι ο Φάμπρεγας; Ο Νασρί;».

Και συμπλήρωσε: «Τώρα είναι το κρίσιμο σημείο που πρέπει να εμπιστευτούμε αυτά τα παιδιά και να μην ακούμε κάποιους που δεν έχουν δουλέψει ούτε μισή μέρα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Μπορεί να είχαμε κάποιες απογοητεύσεις, όμως τόσο στο Κύπελλο Αγγλίας όσο και στο Champions League αποκλειστήκαμε από πολύ δυνατούς αντιπάλους. Προσωπικά είμαι περήφανος για τους παίκτες μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.