Με Ίβιτς στο ντέρμπι

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ηρακλή συμπεριλήφθηκε ο Βλάνταν Ίβιτς.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ηρακλή συμπεριλήφθηκε ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος μέσος ήταν αμφίβολος μέχρι την Παρασκευή, αλλά το Σάββατο προπονήθηκε κανονικά και φώναξε “παρών” στον Μάκη Χάβο, που είναι πολύ πιθανό να του δώσει φανέλα βασικού στο ματς του “Καυτανζόγλειου”.

Η προπόνηση του “δικέφαλου” έγινε στην Τούμπα, υπό το διακριτικό βλέμμα του προέδρου της ΠΑΕ, Θοδωρή Ζαγοράκη (όπως και την προηγούμενη εβδομάδα) και με τον Μάκη Χάβο να δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα, χωρίς, ωστόσο, να βγαίνουν ασφαλή συμπεράσματα για την 11άδα του κυριακάτικου ντέρμπι.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο Χαλκιάς, με δεξί μπακ τον Σνάουτσνερ, αριστερό τον Λίνο και στόπερ τους Μπαλάφα, Τσιρίλο, αφού οι Σαβίνι, Μαλεζάς και Κοντρέρας απουσιάζουν. Στο χώρο του κέντρου, πέντε παίκτες διεκδικούν τρεις θέσεις, με τον Χάβο να δοκιμάζει τους Φωτάκη, Βιτόλο, Ίβιτς, αλλά και τους Αρίας, Τσουκαλά να έχουν αρκετές πιθανότητες να βρεθούν στην 11άδα.

Στην επίθεση, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Σαλπιγγίδης και Βιεϊρίνια θα παίξουν στις πτέρυγες, με τον Αθανασιάδη στην κορυφή και αουτσάιντερ για μια θέση στα άκρα τον Ελ Ζαρ. Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Ηρακλή: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μπαλάφας, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Ελ Ζαρ, Έτο, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Πετρίσεβιτς, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.