Τελικός… Ευρώπης

Να διατηρήσει «ζωντανές» τις ελπίδες που έχει για είσοδο στα play off του πρωταθλήματος θέλει απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου ο Άρης (19:00 Novasports 7).

Να διατηρήσει «ζωντανές» τις ελπίδες που έχει για είσοδο στα play off του πρωταθλήματος θέλει απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου ο Άρης (19:00 Novasports 7). Οι «κίτρινοι» υποδέχονται τους Βολιώτες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και θέλουν μόνο τη νίκη για να μειώσουν τη μεταξύ τους διαφορά και να ελπίζουν πως στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου θα καταφέρουν να κάνουν το προσπέρασμα και πως θα πάρουν αυτοί την πέμπτη θέση της βαθμολογίας, η οποία οδηγεί στο μίνι πρωτάθλημα.

Ο Σάκης Τσιώλης αντιμετωπίζει προβλήματα για το συγκεκριμένο ματς, καθώς δε θα έχει στη διάθεσή του, τους Καστίγιο, Φατί, Σηφάκη και Πρίτα. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να διατηρήσει το 4-4-2 και ελπίζει πως η ομάδα του θα δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών, που θέλουν τους «κίτρινους» να έχουν μόνο νίκες (Κέρκυρα, Πανσερραίκός, Αστέρας Τρίπολης), με τον Τσιώλη στον πάγκο.

Ο Χουάνμα θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Λαζαρίδη και Γκιάρο να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Μίσελ και Βανγκέλι θα είναι οι δυο μπακ, ενώ στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα ξεκινήσουν οι Πορτίγια και Τόχα, ενώ οι Νέτο και Μενδρινός θα αγωνιστούν στις πτέρυγες. Επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Τσέζαρεκ και Μπομπαντίγια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.