Στο στόχαστρο ο Σάλπι

Φραστικό επεισόδιο με οπαδό του ΠΑΟΚ είχε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης κατά την επιστροφή της αποστολής στην Τούμπα.

Φραστικό επεισόδιο με οπαδό του ΠΑΟΚ είχε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης κατά την επιστροφή της αποστολής στην Τούμπα. Συγκεκριμένα, ο οπαδός του «Δικέφαλου» του Βορρά ζήτησε από τον διεθνή Έλληνα επιθετικό τον λόγο για τις εφετινές του εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να ανοίξει διάλογος μεταξύ των δυο πλευρών. Ο Σαλπιγγίδης απάντησε στα όσα του είπε ο οπαδός του ΠΑΟΚ, χωρίς να υπάρξει κάτι παραπάνω, αφού οι δυο πλευρές περιορίστηκαν σε λεκτικούς διαξιφισμούς.

Ο οπαδός του ΠΑΟΚ φέρονταν δυσαρεστημένος με τα λίγα γκολ που έχει σημειώσει εφέτος ο επιθετικός της ομάδας, ενώ ο Σαλπιγγίδης απάντησε σε όλα όσα του καταλόγισε ο οπαδός. Από εκεί και πέρα, στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα στρέφεται η προσοχή όλων στον «Δικέφαλο» του Βορρά. Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στα play off του πρωταθλήματος.

Η ισοπαλία απέναντι στον Ηρακλή (0-0) δεν άφησε ικανοποιημένους τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, ενώ δεν ξεκαθάρισε και το τοπίο στο θέμα των ομάδων που θα παλέψουν για την έξοδο στο Champions League. Ο Μάκης Χάβος θα προσπαθήσει να διορθώσει τις προσεχείς ημέρες τα όσα δεν του άρεσαν στο ματς με τον Ηρακλή και θέλει να παρουσιάσει η ομάδα του ένα διαφορετικό αγωνιστικό προφίλ, κυρίως στο μίνι πρωτάθλημα, που θα ακολουθήσει το τέλος της κανονικής περιόδου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.