Η Ρεάλ επικράτησε και στην Αγγλία της Τότεναμ με 1-0 και προκρίθηκε στους "4" του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα.

Η Ρεάλ επικράτησε και στην Αγγλία της Τότεναμ με 1-0 και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα του Μουρίνιο, με αβαντάζ το 4-0 του πρώτου ματς, δεν χρειάστηκε να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να πάρει και την πρόκριση στην επόμενη φάση, παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι.

Ο αγώνας κρίθηκε από ένα τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της Αγγλικής ομάδας, του Γκόμες, ο οποίος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του σε σουτ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης. Από κει και πέρα και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, όμως το τελικό σκορ δεν άλλαξε.

Η εξέλιξη του αγώνα

92′: Λήξη του αγώνα


83′: Ο Κράνιτσαρ στην θέση του Μόντριτς


79′: Κίτρινη κάρτα στον Γκρανέρο


75′: Ο Μπενζεμά στην θέση του Αλόνσο


74′: Ο Φαν Ντε Φάαρτ έκανε την σέντρα και ο Ντοφό στο δεύτερο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά. Η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Κασίγιας και στην συνέχεια στο δοκάρι και απομακρύνθηκε.


71′: Ο Σάντρο στην θέση του Χαντλεστόουν


66′: Ο Κακά έξω από την περιοχή έκανε το σουτ, όμως ο Γκόμες έπεσε στην γωνία του και με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.


65′: Ο Κακά στην θέση του Ρονάλντο


61′: Ο Ντεφό στην θέση του Λένον


60′: Ο Λένον έκανε την σέντρα, όμως η κεφαλιά του Παβλιουτσένκο έφυγε πάνω από το δοκάρι του Κασίγιας


59′: Ο Γκρανέρο στην θέση του Ράμος


50′: ΓΚΟΟΟΟΛ: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή. Ο Γκόμες φάνηκε να μπλοκάρει εύκολα την μπάλα, όμως τελικά την έχασε μέσα απ’ τα χέρια του, με αποτέλεσμα να γίνει το 0-1 για τους Ισπανούς.


46′: Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου

45′: Λήξη πρώτου ημιχρόνου


39′: Κίτρινη κάρτα στον Καρβάλιο για μαρκάρισμα στον Χατλεστόουν


27′: Ο Φαν Ντε Φάαρτ έκανε την κάθετη πάσα στον Λένον. Ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή και έκανε το γύρισμα, όμως ο Παβλιουτσένκο που ήρθε από πίσω, έκανε άστοχο σουτ


21′: Νέο σουτ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως και πάλι ήταν άστοχο


11′: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπάθησε να γυρίσει προς την εστία του Γκόμες, όμως το σουτ που έκανε κόντραρε ο Λένον και η μπάλα πέρασε κόρνερ


1′: Εναρξη του αγώνα

Διοργάνωση: Champions League
Διαιτητής: Ριτζόλι(Ιταλία)
Βοηθοί: Μαγκιάνι, Στεφάνι,Ορσάτο, Νταμάτο

Τότεναμ: Γκόμες, Μπέιλ, Χατλεστόουν (71′ Σάντρο), Λένον (61′ Ντεφό), Παβλιουτσένκο, Φαν Ντε Φάαρτ, Γκαλάς, Μόντριτς (83′ Κράνιτσαρ), Ντόουσον, Τσόρλουκα, Εκότο.

Ρεάλ: Κασίγιας, Καρβάλιο, Ράμος (59′ Γκρανέρο), Ρονάλντο (65′ Κακά), Μαρσέλο, Αλόνσο (75′ Μπενζεμά), Αρμπελόα, Αλμπιόλ, Οτζίλ, Κεντίρα, Αντεμπαγιόρ.