Στις χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ σο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Χουμπ Στέφενς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς.

Στις χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ σο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Χουμπ Στέφενς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς.

Ο Ολλανδός τεχνικός ανέφερε πως υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει αλλά όπως είπε χαρακτηριστικά «Πιστέψτε με, θα το κάνουμε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφενς:

«Είδα σήμερα δύο ομάδες δικές μου. Η μία για 40′ λεπτά έπαιξε καλά και η άλλη εμφανίστηκε μετά το πέναλτι, η οποία δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα έχασε έτσι. Είχαμε πειθαρχία και οργάνωση στα πρώτα 40′ λεπτά, προσπαθούσαμε να κάνουμε σωστά πράγματα, στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε άσκοπα πράγματα, δεν είναι θέμα ποιότητας, αλλά και η νοοτροπία είναι θέμα ποιότητας. Χάσαμε ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο, εκεί που δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ. Υπάρχει πολύ δουλειά για να κάνουμε. Πιστέψτε με, θα το κάνουμε. Η νοοτροπία είναι ένα χαρακτηριστικό μας και το δείξαμε στα πρώτα 40′ λεπτά, γιατί να μην το δείξουμε και στα υπόλοιπα;

Ελπίζω να μάθαμε σήμερα πολλά, να έχουν καταλάβει οι παίκτες τι δεν κάναμε σωστά στο δεύτερο ημίχρονο. Μπορεί να ήταν ακριβό το μάθημά μας σήμερα, αλλά πιστεύω ότι έχουνε καταλάβει τι δεν έγινε σωστά. Πρέπει να δουλέψουμε σε πολλά, όχι μόνο σε νοοτροπία, αλλά και σε ποιότητα. Το να κάνεις τις ευκαιρίες γκολ είναι θέμα και όταν το κάνεις, παίζεις καλύτερα. Σε ένα παιχνίδι μπορείς να δεχτείς γκολ από πέναλτι, αλλά ακόμη και έτσι, αν συνεχίζεις να παίζεις καλά, πάλι θα έρθουν οι ευκαιρίες να κάνεις γκολ. Εμείς, όμως, μετά το πρώτο γκολ σταματήσαμε και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί.

Δε θα είναι εύκολη η ρεβάνς, ελπίζω να μάθαμε από τα αποψινά μας λάθη. Είναι δύσκολο σε 7-8 μέρες να διαφοροποιηθεί η νοοτροπία μας. Είναι εύκολο να πει κανείς ότι χρειάζονται καινούργιοι παίκτες, νομίζω, όμως, ότι με το πρώτο ημίχρονο που κάναμε δείξαμε πως έχουμε αυτά που χρειαζόμαστε, αρκεί να μην πανικοβαλλόμαστε. Υπάρχουν πράγματα να κάνουμε , αν κάποιος δε θέλει να ακούσει αυτά που θα πω θα μείνει εκτός ομάδας. Δεν ήταν σημαντικό για μένα πως θα εμφανιστεί η Μέταλιστ, με ενδιέφερε ο ΠΑΟΚ. Δεν μου λείπει κανένας παίκτης, κατεβάσαμε 11 στο γήπεδο, είχαμε και στον πάγκο με ενδιαφέρει αυτοί να βγάζουν την ποιότητά τους στο γήπεδο. Είναι εύκολο να πεις ότι θέλουμε παίκτη εδώ ή εκεί, παίξαμε όπως πολύ καλά στα πρώτα 40′ λεπτά».

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης μίλησε για λογαριασμό των παικτών και αφού εξέφρασε την απογοήτευσή του, μίλησε για το άδικο αποτέλεσμα:

«Δεν ξέρω τι να πω. Θα μπορούσαμε να βάλουμε γκολ, βρήκαμε χώρους στο πρώτο ημίχρονο, στη διάρκεια του οποίου είχαμε την κυριαρχία, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια. Το πρώτο γκολ της Μέταλιστ προέκυψε από το πουθενά και μας έκοψε τα πόδια. Συζητήσαμε στο ημίχρονο, θα μπορούσε να είχε γυρίσει το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκανε χώρους οι αντίπαλοι, που είναι καλοί παίκτες. Χάσαμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας που δεν έπρεπε να χάσουμε, βάσει της εμφάνισής μας.

Θα μπορούσαμε να πετύχουμε δύο και τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, γι’ αυτό είμαστε στεναχωρημένοι. Είναι δύσκολο το αποτέλεσμα, δεν είναι εύκολη η ρεβάνς. Τη στήριξη των φιλάθλων μας την έχουμε και είναι θετικό αυτό πάντα. Δεν ασχοληθήκαμε με την παρουσία των φιλάθλων της Μέταλιστ στο γήπεδο, όλοι οι παίκτες ήμασταν συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας. Το σημερινό είναι από τα παιχνίδια που μας στεναχωρούν, γιατί δε δικαιούμασταν να χάσουμε έτσι. Είμαι απογοητευμένος γι’ αυτό, ήταν άδικο».

Τέλος ο Μιγκέλ Βίτορ ανέφερε:

«Μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Αν είχαμε σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, με τις ευκαιρίες που κάναμε, θα είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα. Η ρεβάνς θα είναι δύσκολη, θα παλέψουμε για τις πιθανότητες που έχουμε. Σκόραραν δύο γκολ εδώ, μπορούμε και εμείς να κάνουμε το ίδιο στην έδρα τους».