Γιώργος Δώνης και Γιάννης Μαντζουράκης δήλωσαν ικανοποιημένοι για τους δικούς τους λόγους από τη "λευκή" ισοπαλία στο Περιστέρι.

Γιώργος Δώνης και Γιάννης Μαντζουράκης δήλωσαν ικανοποιημένοι για τους δικούς τους λόγους από τη “λευκή” ισοπαλία στο Περιστέρι. Ο τεχνικός του Ατρόμητου υποστήριξε ότι έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στο “αύριο” της ομάδας του Περιστερίου.

“Ήταν ένα παιχνίδι για εμάς, ευκαιρία να βάλουμε στην ενδεκάδα νέους ποδοσφαιριστές. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την προσαρμογή τους κυρίως από ότι βλέπω στην προπόνηση, στην προσπάθεια που κάνουμε να βγάλουμε παιδιά από την ακαδημία για την πρώτη ομάδα”, είπε ο Γιώργος Δώνης και συμπλήρωσε:

“Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε την πολλή προετοιμασία που έχουμε αρχίσει ενόψει του τελικού. Ο στόχος είναι να εμφανίσουμε μια ομάδα έτοιμη, προσεκτική σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού και στις μικρές λεπτομέρειες, έτσι ώστε να παίξουμε για το αποτέλεσμα και να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Σε ερώτηση για την απόδοση του Παναγιώτη Μπάλλα, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη Σούπερ Λιγκ και μάλιστα ως βασικός, ο Δώνης είπε:
“Ο Μπάλλας είναι δυο χρόνια στην ομάδα και ανέβηκε φέτος στην πρώτη ομάδα. Είχε την ατυχία να τραυματιστεί στην προετοιμασία αλλά τον πιστεύουμε πάρα πολύ, έδειξε πολύ καλά στοιχεία και συμπεριφορά στην ομάδα και νομίζω ότι έχει ότι χρειάζεται να κάνει μια καλή καριέρα. Θα σταθώ και στον Αντώνη Αθανασίου, που έκανε το ντεμπούτο του σήμερα και είναι ευτυχία για την ομάδα, το προπονητικό τιμ και όλους εδώ να βλέπουν ένα νέο παιδί του συλλόγου να μπαίνει στην πρώτη ομάδα και να παίζει”.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μαντζουράκης χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του, παρά την έλλειψη κινήτρου στην αναμέτρηση.

“Θέλω να συγχαρώ τον Ατρόμητο για τη συμμετοχή του στον τελικό Κυπέλλου και να ευχηθώ να προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις του για την κατάκτηση του τίτλου. Είναι τιμή για αυτά τα σωματεία, τα μικρομεσαία, να φτάσουν σε ένα τελικό και να πάρουν τον τίτλο”, είπε αρχικά ο τεχνικός της Καβάλας και πρόσθεσε:

“Όπως σε όλα τα παιχνίδια αυτή την εποχή, δεν μπορώ να πω ότι δεν υπήρχε διάθεση. Υπήρξε κυκλοφορία της μπάλας και από τις δύο ομάδες, αλλά ήταν λίγες οι ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές. Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα”.