Το νέο πρόσωπο που ήρθε να... ανακατέψει κι άλλο το μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού (Γκάρεθ Μπέιλ - Ρεάλ Μαδρίτης) είναι ο προπονητής των «σπιρουνιών» Αντρέ Βίλας Μπόας.

Το νέο πρόσωπο που ήρθε να… ανακατέψει κι άλλο το μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού (Γκάρεθ Μπέιλ – Ρεάλ Μαδρίτης) είναι ο προπονητής των «σπιρουνιών» Αντρέ Βίλας Μπόας.

Ο τεχνικός των Λονδρέχων προέβη με τη σειρά του σε δηλώσεις, με τις οποίες τόνισε πως ο παίκτης του δεν πωλείται και πως ο μόνος λόγος που η διοίκηση της Τότεναμ ήρθε σε επαφή με αυτή των Μαδριλένων ήταν για μόνο και μόνο για να ξεκαθαριστεί αυτό που υποστήριξε και ο ίδιος: «Ο Μπέιλ δεν πωλείται».

«Οι φήμες για τη μεταγραφή είναι αναληθείς. Ο μόνος λόγος για τον οποίο επικοινωνήσαμε με τη Ρεάλ είναι για να τους πούμε ότι ο παίκτης μας δεν πωλείται» ήταν η ακριβής δήλωση του Πορτογαλού ο οποίος πρόσθεσε:

«Τον θαυμάζω. Μιλάμε με τη Ρεάλ γιατί υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση ανάμεσα στους δύο συλλόγους, μετά τη μεταγραφή του Μόντριτς την περασμένη σεζόν. Χτίζουμε κάτι σπουδαίο για την επόμενη χρονιά, την οποία βασίζουμε πάνω στον Γκάρεθ. Φυσικά, όπως είναι γνωστό, στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις».