Το πυροδοτεί ο Πικέ

Να «ανάψει τα αίματα» στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας προσπάθησε ο Ζεράρ Πικέ.

Να «ανάψει τα αίματα» στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας προσπάθησε ο Ζεράρ Πικέ. Ο διεθνής Ισπανός αμυντικός της Μπαρτσελόνα δε δίστασε να πικάρει τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης, λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του «Μεστάγια». Ο νεαρός αμυντικός αναφέρθηκε στη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στους Μαδριλένους και τους Καταλανούς, ενώ προανήγγειλε πως η ομάδα του θα κατακτήσει και το κύπελλο Ισπανίας, μετά τη διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Marca», ο Πικέ προς τους «μερένχες»: «Οκτώ βαθμούς, οκτώ βαθμούς, Ισπανοί! Κερδίσαμε το ισπανικό πρωτάθλημά σας, μας το χαρίσατε. Ισπανοί, τώρα θα κερδίσουμε και το Κύπελλο του Βασιλιά σας».

Ένα μέλος του τεχνικού επιτελείο της Ρεάλ Μαδρίτης, απάντησε στον Πικέ: «Να σε δούμε αν θα κάνεις τα ίδια όταν θα έρθεις με την ομάδα σου στο γήπεδο».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι Κασίγιας, Καρβάλιο, Πέπε και Αντεμπαγιόρ, προσπάθησαν να κινηθούν εναντίον του αμυντικού των Καταλανών, χωρίς όμως να υπάρξει συνέχεια στο επεισόδιο, μετά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και του φράχτη που χώριζε τις δυο πλευρές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.