Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ο αγώνας της Τετάρτης (07/08) της Μέταλιστ με τον ΠΑΟΚ για τον γ' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και όλη η τοπική κοινωνία περιμένει την αναμέτρηση.

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ο αγώνας της Τετάρτης (07/08)  της Μέταλιστ με τον ΠΑΟΚ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και όλη η τοπική κοινωνία περιμένει την  αναμέτρηση.

Οι Ουκρανοί μιλάνε για sold out και δεν αναμένεται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να ξεπεράσουν τους 200 λόγω και του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα. Ήδη βρίσκονται στο Χάρκοβο περίπου 30 φίλοι της ομάδας.

Το γήπεδο επιθεωρήθηκε ενώ υποδείχτηκε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για το που θα καθίσουν οι επίσημοι προσκεκλημένοι του συλλόγου και που οι φίλοι της ομάδας. Το μεσημέρι αφίχθη και η τετραμελής αποστολή των διαιτητών, οι οποίοι προπονήθηκαν στο γήπεδο της Μέταλιστ.

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας περιμετρικά του γηπέδου ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο κόσμος δεν μπορεί ούτε καν να καπνίσει μέσα στο χώρο του γηπέδου ή περιμετρικά αυτού.