Ζιντάν: «Τα ντέρμπι διαφέρουν»

Εντελώς διαφορετικά ματς θα είναι οι ημιτελικοί του Champions League μεταξύ των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Εντελώς διαφορετικά ματς θα είναι οι ημιτελικοί του Champions League μεταξύ των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Ζινεντίν Ζιντάν. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της «βασίλισσας» της Ευρώπης εμφανίστηκε ευχαριστημένος με τη νίκη στον τελικό του ισπανικού κυπέλλου και συμπλήρωσε πως θα πρέπει να υπάρξει διαφορετική προετοιμασία για τις διπλές αναμετρήσεις της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αρχικά, ο «Ζιζού» δήλωσε: «Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά σε τέτοια παιχνίδια. Η Μπαρτσελόνα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στα μεγαλύτερα διαστήματα του αγώνα. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει ένα ή δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ήμασταν άτυχοι και δεν βρήκαμε δίχτυα. Όμως τελικά καταφέραμε να κερδίσουμε».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Κάθε Clasico είναι διαφορετικό και πρέπει να διασφαλίσουμε ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι για τις αναμετρήσεις του Champions League. Δεν θα είναι εύκολα παιχνίδια. Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι δύο από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, ίσως οι καλύτερες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.