Αποστολή, Χάρκοβο: Κωστής Μπότσαρης
Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε ότι έχει καταθέσει και έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για το νομικό θέμα που απασχολεί τη Μέταλιστ.

Αποστολή, Χάρκοβο: Κωστής Μπότσαρης
Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε ότι έχει καταθέσει και έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για το νομικό θέμα που απασχολεί τη Μέταλιστ. Μάλιστα τους προσέδωσε και μία χαρά το γεγονός ότι με την προσπάθεια αυτή εναρμονίστηκε πρόσφατα και η ΕΠΟ, επικοινώνοντας κι αυτή απ’ την πλευρά της με την UEFA γι’ αυτό το θέμα.

Όταν λέμε σ’ όλες τις απαραίτητες ενέργειες, σ’ αυτές συμπεριλαμβάνεται και η ένσταση για αντικανονική διεξαγωγή του δεύτερου αγώνα μετά το τέλος της αναμέτρησης, αφού βάση των κανονισμών της UEFA από τη στιγμή που υπάρχει επίσημη απόφαση για στημένο αγώνα αυτομάτως επισύρει αποκλεισμό της ομάδας που εμπλέκεται τουλάχιστον ενός έτους από κάθε διοργάνωση της UEFA. Για το συγκεκριμένο θέμα μάλιστα αύριο στα κεντρικά της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας θα πραγματοποιηθεί εσωτερικό συμβούλιο χωρίς όμως να είναι βέβαιο πως όποια απόφαση παρθεί θα κοινοποιηθεί στον ΠΑΟΚ ή στη Μέταλιστ νωρίτερα από την κλήρωση της Παρασκευής ή έστω λίγη ώρα πριν μπουν στην κληρωτίδα τα ονόματα των ομάδων.

Κι όταν λέμε εσωτερικό συμβούλιο εννοούμε ότι δεν θα υπάρχει κανένας άλλος πλην από τους ανθρώπους της UEFA. Δεν θα υπάρχει δηλαδή εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ ή της Μέταλιστ, όπως επίσης δεν πρόκειται να υπάρχει και κανένας εκπρόσωπος των ομοσπονδιών (ελληνικής και ουκρανικής).