Αποστολή, Χάρκοβο: Κωστής Μπότσαρης
Ο Χουμπ Στέφενς τόνισε ότι από τον ΠΑΟΚ έλειψαν δύο γκολ και του κόστισε το γεγονός πως δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του.

Αποστολή, Χάρκοβο: Κωστής Μπότσαρης
Ο Χουμπ Στέφενς τόνισε ότι από τον ΠΑΟΚ έλειψαν δύο γκολ και του κόστισε το γεγονός πως δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του. Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τη Μέταλιστ και τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολλανδός τεχνικός υποστήριξε ότι η ισοπαλία στην Ουκρανία μπορεί να αποτελέσει την αρχή για την ανοδική πορεία της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είπα και χθες, θα το πω και σήμερα, μας έλλειψαν δύο γκολ. Αν δούμε πόσες ευκαιρίες κάναμε στο πρώτο ημίχρονο και στα πρώτα 40 λεπτά και όσο το σκέφτομαι και δεν κάναμε γκολ, δεν μπορείς να κερδίσεις και προκριθείς εάν δεν κάνεις γκολ. Το πιο δύσκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι να κάνεις γκολ. Δεν απέχουμε και πολύ από το να κάνουμε γκολ. Είδατε την Μέταλιστ που έκανε τις ευκαιρίες της γκολ, αλλά έχει ήδη τέσσερα παιχνίδια, ενώ εμείς δεν έχουμε παίξει ακόμη. Μπορεί κι εμείς όταν θα βρούμε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό, να κάνουμε πιο εύκολα γκολ».
 
Για την εικόνα της ομάδας του: «Είναι ένα σημείο το σημερινό παιχνίδι από το οποίο μπορούμε να χτίσουμε. Παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα, αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους και νομίζω ότι ξεκινώντας από εδώ, μπορούμε να πάμε πολύ μακριά».

Για την απουσία κόσμου στο πρώτο παιχνίδι και το γεμάτο γήπεδο στη ρεβάνς:
«Δεν νομίζω ότι υπήρχε διαφορά. Φυσικά και μας έλλειψε ο κόσμος μας, είναι πολύ σημαντική η βοήθειά του, αλλά έπρεπε να δούμε πως διαμορφώθηκε η κατάσταση. Στο πρώτο παιχνίδι, στα πρώτα 40 λεπτά κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, αλλά έγινε εκείνο το χέρι και ήταν το πέναλτι που μας οδήγησε στο να μην έχουμε συγκέντρωση. Σήμερα δεν χάσαμε καθόλου την συγκέντρωσή μας, αλλά σίγουρα εάν είχαμε κόσμο στο γήπεδό μας, ίσως και να μην είχαμε αυτό το πρόβλημα της συγκέντρωσης ή ο κόσμος να μπορούσε να μας επαναφέρει».

Για το μαρκάρισμα στον Λούκας και το ενδεχόμενο να υπήρχε πέναλτι:
«Δεν μίλησα με τον Λούκας, μίλησα με τον διαιτητή. Μου είπε ότι ο Λούκας έψαχνε το πέναλτι, έχω δει πολλές περιπτώσεις να δίνονται πέναλτι που τα ζητούν πολύ περισσότερο οι παίκτες. Σε αυτή την περίπτωση ήμασταν άτυχοι. Μπορούμε να το συζητήσουμε, αλλά εφόσον δεν δόθηκε, δεν ήταν πέναλτι.

Για τον Νέτσιντ:
«Ναι μεν πήραμε αρκετά κόρνερ, αλλά η Μέταλιστ είναι πολύ ικανή στο ψηλό παιχνίδι. Το είδαμε ότι είναι πολύ καλή ομάδα, οπότε δεν υπήρχε άλλος λόγος για να παίξει νωρίτερα και περισσότερο ο Νέτσιντ. Τον βλέπουμε και πιστεύουμε ότι είναι πίσω και δεν μπορεί να παίξει περισσότερο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι προέρχεται από μακρόχρονη απουσία τραυματισμού και σιγά σιγά τον επαναφέρουμε».

Για τον Ντέβιτς:
«Ο Ντέβιτς είναι πολύ καλός παίκτης. Δυστυχώς δεν μπορούμε να τον αγοράσουμε, αλλά μου αρέσουν τέτοιου είδους σέντερ φορ».