Μένει στη Ρόμα ο Πιζάρο

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει στο στόχαστρό του τον Νταβίντ Πιζάρο, σύμφωνα όμως με την «Corriere dello Sport», ο Χιλιανός μέσος θα παραμείνει στη Ρόμα.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει στο στόχαστρό του τον Νταβίντ Πιζάρο, σύμφωνα όμως με την «Corriere dello Sport», ο Χιλιανός μέσος θα παραμείνει στη Ρόμα, παρά το «βασιλικό» συμβόλαιο που του προσφέρουν οι “ερυθρόλευκοι”.

Η ιταλική εφημερίδα έχει δημοσιεύσει ένα θέμα στο οποίο αναφέρει τα ποσοστά παραμονής των παικτών των «τζιαλορόσι» στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Σε ότι αφορά τον 31χρονο μέσο, οι Ιταλοί αναφέρουν πως κατά 75% θα μείνει στο «Ολίμπικο».

«Ο παίκτης έχει συμβόλαιο δύο ετών και οι ικανότητές του τον κάνουν ένα από τους ποδοσφαιριστές που είναι απαραίτητη η παραμονή του. Μέχρι στιγμής πρέπει να πούμε πως για τον Πιζάρο ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, που του δίνει τα… κλειδιά της ομάδας. Τα λεφτά… περιμένουν και την Ρόμα και τον παίκτη, αλλά μοιάζει απίθανο ο Χιλιανός να δεχθεί την ιδέα να πάει στην Αθήνα», τονίζει χαρακτηριστικά το άρθρο της «Corriere dello Sport».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.