Στον κόσμο που... κάνει τη διαφορά στάθηκε ο Γιώργος Σπανός, ο οποίος ονειρεύεται τον Ατρόμητο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στον κόσμο που… κάνει τη διαφορά στάθηκε ο Γιώργος Σπανός, ο οποίος ονειρεύεται τον Ατρόμητο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Εξέδρα” τόνισε ότι προσπαθεί να δημιουργήσει μία ομάδα, που θα πρωταγωνιστήσει και θα κερδίσει τον σεβασμό του φίλαθλου κοινού, ενώ αναφέρθηκε και στους παίκτες που ξεχώρισε από τη φετινή Σούπερ Λιγκ.

“Αυτό που με ενδιέφερε από την πρώτη μέρα ήταν να δημιουργήσουμε κάτι που θα αποπνέει υγεία και θα κερδίσει την εκτίμηση της ποδοσφαιρικής Ελλάδας. Μια ομάδα που δεν θα έχει αντιπάθειες. Νομίζω ότι αυτό το έχουμε  καταφέρει. Το επόμενο βήμα είναι να φτιάξουμε ένα σύνολο που να διεκδικεί κάθε χρόνο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Για να συμβεί αυτό βέβαια πρέπει να πάρουμε ώθηση από τον κόσμο. Αυτός κάνει τη διαφορά, αυτός ανεβάζει επίπεδο την ομάδα”, είπε αρχικά ο Σπανός.

Όσον αφορά στους παίκτες που ξεχώρισε από τη φετινή Σούπερ Λιγκ, είπ: “Τον Ντιέ, που παίζει με μοτέρ στα πόδια, τον Μήτρογλου, που έχει το εύκολο γκολ και τον Βιεϊρίνια, ο οποίος είναι εξαιρετικός”.

Για τον τελικό του Σαββάτου και τα εισιτήρια υπογράμμισε: “Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι ιστορικό για τον Ατρόμητο και ήμουν σίγουρος ότι ο κόσμος διψούσε για μια τέτοια γιορτή. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε ένα μεγάλος μέρος του κόσμου που θα έρθει στο ΟΑΚΑ. Περιμένω πως και πώς να δω τη δική μας μπλε γωνιά στο Ολυμπιακό Στάδιο”.

Όσο για το πλεονέκτημα του Ατρόμητου; “Το ότι ο κόσμος και ο Τύπος θεωρούν ως φαβορί την ΑΕΚ”.