Σε πανηγυρικό κλίμα και μπροστά σε 500 οπαδούς έγινε η προπόνηση του Ατρόμητου την Πέμπτη στο γήπεδο του Περιστερίου.

Σε πανηγυρικό κλίμα και μπροστά σε 500 οπαδούς έγινε η προπόνηση του Ατρόμητου την Πέμπτη. Οι “κυανόλευκοι” επέλεξαν να κάνουν την προτελευταία τους προπόνηση πριν τον τελικό του Κυπέλλου στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου και όχι στο αθλητικό κέντρο στου Μαζαράκη, προκειμένου να δεχθούν τις απαραίτητες “ντόπες” από τους φίλους τους.

Η παρουσία των φιλάθλων ήταν πολυάριθμη και αρκετά “θερμή”, με τους Περιστεριώτες να ζητούν από τον Γιώργο Δώνη και τους ποδοσφαιριστές του την κατάκτηση του “παρθενικού” τροπαίου στην ιστορία της ομάδας. Την αποθέωση γνώρισαν όλοι οι “κυανόλευκοι”, αλλά λίγο… περισσότερο ο Ανρί Καμαρά, ο οποίος την Τρίτη (26/4) είχε υποστηρίξει ότι θα “σκοτώσει” την ΑΕΚ. Το “παρών” στην προπόνηση έδωσε τόσο ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Σπανός, όσο και ο Δήμαρχος του Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης.

Η αυριανή προπόνηση του Ατρόμητου θα γίνει στις 19:00 στο Ολυμπιακό Στάδιο και θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για τα πρώτα 15 λεπτά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι από το μεσημέρι της Πέμπτης η αποστολή της ομάδας έχει αποσυρθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Τα πλάνα του Δώνη
Όσον αφορά στα πλάνα του Γιώργου Δώνη ενόψει του τελικού, αν και στην προπόνηση δεν έγινε δίτερμα, ο τεχνικός του Ατρόμητου έδειξε να έχει κατασταλάξει στους περισσότερους παίκτες που θα ξεκινήσουν βασικοί, με 2-3 θέσεις να παίζονται. Οι “κυανόλευκοι” έκαναν ασκήσεις στα στημένα (αμυντικό και επιθετικά), με τον Δώνη να δίνει φανελάκι βασικού στον Θανάση Καραγκούνη για τη μία θέση στην τριάδα της επίθεσης. Ο Καμαρά θα βρεθεί στην κορυφή και ο Μπρίτο στα αριστερά, ενώ θέση στην “τριάδα” διεκδικεί και ο Σαγκανόφσκι.

Στα μετόπισθεν, Σκόνδρας (δεξιά) και Νάστος (αριστερά) θα είναι οι δύο μπακ, ενώ βασικός στο κέντρο της άμυνας πρέπει να θεωρείται ο Μπαζίνσκι, με παρτενέρ πιθανότατα τον Σαμπού και όχι τον Ολιβέιρα. Η “τριάδα” του κέντρου θα παραμείνει ίδια με τα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, αφού ο Δώνης ποντάρει πολλά στην εμπειρία των Νεμπεγλέρα, Σφακιανάκη και Σαρμιέντο.

Τα τελευταία εισιτήρια
Την Παρασκευή θα διατεθούν και τα ελάχιστα εισιτήρια που έχουν απομείνει για το κορυφαίο παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας και κοστίζουν 40 ευρώ. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, τα τελευταία “μαγικά χαρτάκια” θα διατίθενται από το Τμήμα Διαχείρισης (γήπεδο Περιστερίου, είσοδος από οδό Κρέσνας από 12:00 μέχρι 20:00) και από το Δημαρχειακό Μέγαρο (από 09:00 μέχρι 15:00).

* Για την οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του Ατρόμητου θα αναχωρήσουν λεωφορεία από την πλατεία Δημαρχείου στις 17:00, το απόγευμα του Σαββάτου.