Ο Εμάνουελ Περόνε θα στηρίξει τον Ατρόμητο, έστω κι αν έχασε την ευκαιρία να αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Εμάνουελ Περόνε θα στηρίξει τον Ατρόμητο, έστω κι αν έχασε την ευκαιρία να αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου. Ο Αργεντίνος επιθετικός, ο οποίος έχει το μερίδιό του στη φετινή πορεία της ομάδας του Περιστερίου στη διοργάνωση, αγωνίζεται πλέον στην Κύπρο με τη φανέλα της Ανόρθωσης. Το μυαλό του, ωστόσο, είναι στους “κυανόλευκους” και τη μεγάλη πρόκληση που έχουν μπροστά τους, όπως τόνισε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Εξέδρα”. 

Ο Περόνε είπε για τη συμβολή του στην πορεία του Ατρόμητου:
“Σίγουρα νιώθω μέρος αυτής της προσπάθειας. Πιστεύω ότι βοήθησα. Είμαι ειλικρινά περήφανος για τα παιδιά και στο τέλος θέλω να δω να πανηγυρίζουν. Ξέρω από πρώτο χέρι πόσο έχουν δουλέψει και πόσο πάλεψαν για να φτάσουν στον τελικό. Το αξίζουν το Κύπελλο και με το παραπάνω”.

Για το αν… “ζηλεύει”:
“Η αλήθεια είναι ότι ζηλεύω. Θα ήθελα πολύ να παίξω το Σάββατο γιατί το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι ιστορικό και σημαίνει πολλά για το παρόν και το μέλλον του Ατρομήτου. Όχι μόνο δεν παίζω, αλλά δε θα δω και ολόκληρο τον αγώνα , γιατί έχει και η Ανόρθωση παιχνίδι. Θα προλάβω μόνο το δεύτερο ημίχρονο. Βέβαια ας το πάρουμε και όλα καλά! Θα έρθω σύντομα να το γιορτάσουμε”.

Για τον κόσμο του Ατρόμητου:
«Δεν ήξερα για τόσο κόσμο. Είχα μείνει στους 8.000. Αυτό είναι εκπληκτικό και τα παιδιά θα πρέπει να νιώθουν απίστευτα που θα αγωνιστούν μπροστά σε τέτοιο κοινό. Μακάρι ο Ατρόμητος να κρατήσει κοντά του την πλειοψηφία αυτού του κόσμου».