REPLAY Tribute 2Pac

Μια συλλογή που πρέπει να αποκτήσεις

Συλλογές αφιερωμένες σε ανθρώπους που άφησαν εποχή και το δικό τους λιθαράκι για να κάνουν αυτό τον κόσμο καλύτερο.

Mε τις συλλεκτικέςReplay Tributeσυλλογές, η Replayτιμά μεγάλα είδωλα του παρελθόντος που άσκησαν επιρροή σε ολόκληρες γενιές. Έτσι, μετά την έμπνευση που άφησαν οι Nirvana και την ομώνυμη συλλογή, η Replay τώρα εμπνέεται από έναν από τους μεγαλύτερους rappers, στιχουργούς και ποιητές της σύγχρονης εποχής: τον Tupac Shakur.

Ο Tupac ίσως να είναι και ο rapper με τη μεγαλύτερη επιρροή όλων των εποχών, με περισσότερες από 75 εκ. πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως. Σήμερα, 20 χρόνια μετά το θάνατό του, θεωρείται ένας από τους πιο ισχυρούς επαναστάτες ενάντια στη βία και την καταπίεση, ενώ η φωνή του παραμένει ακόμη το μανιφέστο όλων όσων μάχονται ενάντια στο ρατσισμό και την αδικία.  

Η ολοκαίνουρια επική Replay 2Pac συλλογή συνδυάζει sport και streetwear επιρροές για να δημιουργήσει διαχρονικά ανδρικά και γυναικεία κομμάτια. Τα σχέδια προβάλλουν χειρόγραφους στίχους και φωτογραφίες εγκεκριμένες από την  Estate of Tupac Shakur.  

Ξεχωριστή λεπτομέρεια οι μεταλλικές ενθέσεις και λεπτομέρειες, καθώς και τα prints σε χρυσό που δίνουν στο ρούχο μια αληθινή rap υπόσταση.

Τα ανδρικά tshirts, είναι φτιαγμένα από μαλακό και άνετο ύφασμα, σε regular fit ή millennial fit με μακρύτερα μανίκια, ενώ τα γυναικεία με sporty chic γραμμές

To look «Τupac” ολοκληρώνεται με jean jackets σε μαύρο για τον άνδρα και ελαφρώς ξεπλυμένο denim για τη γυναίκα, όλα διακοσμημένα με μια πολυτελή print τετραχρωμία σε light tech fleece στην πλάτη.

Απαραίτητο συμπλήρωμα τα streetwearstyle sneakers, διαθέσιμα σε μαύρο, λευκό και ασημί, που δένουν αρμονικά με τους χρωματικούς συνδυασμούς των ρούχων.

Η συλλογή REPLAY Tribute 2Pac είναι διαθέσιμη ήδη στα καταστήματα Replay! Μην τη χάσετε!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.