Η DIESEL ανακοινώνει με υπερηφάνια μια νέα διετή συνεργασία με το ιταλικό brand 24Bottles

Η DIESEL ανακοινώνει με υπερηφάνια μια νέα διετή συνεργασία με το ιταλικό brand 24Bottles, γνωστό για την καινοτόμο προσέγγισή του στο σχεδιασμό και την παραγωγή στο χώρο της βιομηχανίας του νερού.

Οι DIESEL και 24Bottles, δημιούργησαν μια αποκλειστική ειδική έκδοση Clima Bottle, εμπνευσμένη από το iconic μπλε denim της DIESEL.
 
Το τεχνητό φινίρισμα που δημιουργήθηκε από την 24Bottles αντικατοπτρίζει τα βάθη του ωκεανού, εφιστώντας την προσοχή σε ένα οικοσύστημα που πάσχει από πλαστική ρύπανση.
 
Το σύνθημα “STEEL LUNGS TO BREATHE UNDER WATER”είναι χαραγμένο στο μπουκάλι Clima ως πρόσκληση για δράση για τους καταναλωτές ώστε να αποφεύγεται το πλαστικό μίας χρήσης για την υγεία και το μακροπρόθεσμο όφελος της θάλασσας.
 
Το μπουκάλι Clima είναι ένα μπουκάλι διπλού τοιχώματος από ανοξείδωτο χάλυβα 18/8, είναι κατασκευασμένο με τεχνολογία θερμικής μόνωσης και είναι ιδανικό για τη διατήρηση της γεύσης και της θερμοκρασίας των ποτών, τα οποία μπορούν να παραμένουν ζεστά για έως και 12 ώρες ή κρύα για έως και 24 ώρες.
 
 
“Η συνεργασία αυτή αποτελεί ένα μικρό βήμα προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Η Diesel και ο Όμιλος OTB θα συνεχίσουν να εργάζονται για περαιτέρω ουσιαστικές πρωτοβουλίες προς τα εμπρός “, δήλωσε ο ιδρυτής της Diesel Renzo Rosso.
 
Τα  Diesel x 24Bottles πωλούνται στα diesel stores Golden Hall και Αγίας Σοφίας 12 θεσσαλονίκη  www.24bottles.com, www.diesel.com. Στην τιμή των 39 ευρώ.
 
Τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, η μητρική εταιρεία της Diesel, OTB, ξεκίνησε την εκστρατεία ευαισθητοποίησης “Αφαιρέστε το πλαστικό από το νερό αφαιρώντας νερό από τοπλαστικό” σε συνεργασία με τα 24Bottles. Για την ενθάρρυνση της υιοθέτησης βιώσιμων καθημερινών πρακτικών, ο όμιλος προσέφερε σε όλους τους υπαλλήλους του ένα μπουκάλι Clima από 24 Bottles, ενώ οι ψύκτες για πόσιμο νερό αντικατέστησαν μηχανές αυτόματης πώλησης πλαστικών μπουκαλιών σε όλα τα ιταλικά αρχηγεία της OTB. Η δραστηριότητα αυτή θα επεκταθεί και στα υπόλοιπα υποκαταστήματα του ομίλου παγκοσμίως τους επόμενους μήνες. Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μέρος ενός πιο εκτεταμένου προγράμματος αειφορίας, το οποίο θα προσελκύσει και εργαζόμενους σε δραστηριότητες με επίκεντρο το περιβάλλον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.