Ενόργανη Γυμναστική: 8η στον κόσμο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της Αεροβικής Φαίδρα Διαμαντή

Την 8η θέση στον κόσμο κατέκτησε η Φαίδρα Διαμαντή στο Ατομικό Γυναικών της Αεροβικής Γυμναστικής, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που διεξάγεται στο Πέζαρο της Ιταλίας, ολοκληρώνοντας την παρουσία της στη διοργάνωση με μία ανεπανάληπτη επιτυχία.

Στην πρώτη ελληνική συμμετοχή σ’ έναν τελικό στα χρονικά του θεσμού, η 18χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε 19,650 βαθμούς και κατετάγη 8η, μία ημέρα μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή της στον προκριματικό του αγωνίσματος (6η με 20,100 β.), που της χάρισε την είσοδο στην οκτάδα των φιναλίστ.
 
Τον παγκόσμιο τίτλο στο Ατομικό Γυναικών κέρδισε η Ιαπωνίδα Ρίρι Κιταζούμε με 21,450 β., μπροστά από την Ουκρανή Αναστασία Κουρασβίλι (21,150 β.) και τη Γαλλίδα Μελίς Λενκλός (20,650 β.) που την ακολούθησαν στο βάθρο, τερματίζοντας με την ίδια σειρά όπως και στον προκριματικό.
 
Επιπλέον, η Φαίδρα Διαμαντή αγωνίστηκε μαζί με τον Νικόλα Παπαγεωργίου στον προκριματικό του Μικτού Ζευγαριού, στον οποίο συγκέντρωσαν 18,450 βαθμούς και κατέλαβαν τη 17η θέση σε σύνολο 28 ζευγαριών.
 
Ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιος Σταθόπουλος, η Ειδική Γραμματέας της Ομοσπονδίας και υπεύθυνη του αθλήματος της Αεροβικής Γυμναστικής Κωνσταντίνα Δήμα και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην Ελληνίδα αθλήτρια και στους προπονητές-συνοδούς Αθηνά Γουρνά, Δημήτρη Πολύζο, Λευκή Φερεντίνου!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.