Για τα μπάνια του λαού η ΚΕΔ

Καλησπέρα σε όλους. Καλές ζέστες να έχουμε, αλλά να φοράμε καπέλο γιατί ως γνωστόν «η ζέστη πειράζει». Οι παραλίες είχαν και πάλι τα ζουμερά τους νέα, μισό να ανακατέψω παγάκι με φρεντάκι και πάμε.:

Καλησπέρα σε όλους. Καλές ζέστες να έχουμε, αλλά να φοράμε καπέλο γιατί ως γνωστόν «η ζέστη πειράζει». Οι παραλίες είχαν και πάλι τα ζουμερά τους νέα, μισό να ανακατέψω παγάκι με φρεντάκι και πάμε.:

  • Ανακοίνωση έβγαλε ο Παναθηναϊκός για να προλάβει την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ. Έξυπνο, αλλά από την άλλη με 0-1 στον Πειραιά, δεν θα έβαζαν και θηλιά στο λαιμό τους μόνοι τους…
  • Ακόμα και το παιχνίδι να στραβώσει, μόνο αν γίνουν ευτράπελα ο Ολυμπιακός θα χάσει σίγουρα το πρωτάθλημα, διαφορετικά έδειξε στο πρώτο ματς, ότι και στο ΟΑΚΑ μπορεί.
  • Με τους διαιτητές έχει «μπάχαλο». Ο Γκόντας, δεν καταλαβαίνει πια τίποτε. Θα το φτάσει ως το τέλος και μόλις, δικαιωθεί και ηθικά (γιατί νομικά έχει δικαιωθεί), τότε θα τους καλέσει και για καφέ ελληνικό με ολίγη.
  • Αυτά που λέει ο Ντάκουρης, ο μοναδικός που κάνει σταθερή αντιπολίτευση και με στοιχεία στον Βασιλακόπουλο, εδώ και χρόνια τα έχετε δει ποτέ. Αν όχι για ψάξτε τον λίγο στα social media και θα καταλάβετε…
  • Το πιο αστείο από όλα, ωστόσο ήταν η απάντηση της ΕΟΚ στην ερώτηση της πολιτείας «Παιδιά τι γίνεται εκεί με την διαιτησία»; Η απάντηση λοιπόν ήταν: «Τι να γίνει καλά. Αν όμως γίνει κάτι η ΚΕΔ φταίει». Στην ΚΕΔ τώρα που για να εκπνεύσουν και στη συνέχεια να εισπνεύσουν παίρνουν άδεια από τον Βασιλακόπουλο, απλά περιμένουν σαν να είναι σε μακροβούτι ένα πράμα.
  • Ο Λυκογιάννης έφυγε από τον Κολοσσό σαν φίλος, επειδή τον κούρασε να είναι μακριά από το σπίτι του. Κοντά στο σπίτι του οι επιλογές δεν είναι πολλές, είναι όμως, αρκετά υπαρκτές.
  • Τα περί επιστροφής Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό, όταν τα ακούτε να γελάτε. Μην ρωτάτε γιατί, γελάτε εσείς και θα είστε μέσα.

Μπλουμ! Βούτηξα…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.