Ερυθρόλευκος ο βασιλιάς της πισίνας

Ο Ολυμπιακός δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Βουλιαγμένη επικράτησε στον Λαιμό με 11-7, έκανε το 3-1 στις νίκες και στέφθηκε πρωταθλητής στην υδατοσφαίριση ανδρών για 33η φορά στην ιστορία του.

Ο Ολυμπιακός δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Βουλιαγμένη επικράτησε στον Λαιμό με 11-7, έκανε το 3-1 στις νίκες και στέφθηκε πρωταθλητής στην υδατοσφαίριση ανδρών για 33η φορά στην ιστορία του.

Οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν καταπληκτική άμυνα, ήταν σοβαροί και εξαιρετικοί στην επίθεση. Προηγήθηκαν με 8-1 και δεν άφησαν ποτέ την Βουλιαγμένη να πιστέψει ότι μπορεί να μπει ξανά στο ματς. 

Ήταν το ιδανικό φινάλε εντός συνόρων για τον σπουδαίο κροάτη τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Γιόζιπ Πάβιτς που φέτος θα κρεμάσει το σκουφάκι του.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και έπαιξε εξαιρετικά δυνατή άμυνα, δυσκολεύοντας πολύ την Βουλιαγμένη. Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Φουντούλη κερδίζοντας διπλή αποβολή και σκοράροντας… στους παίκτες παραπάνω. Έκλαναν το 2-0 με ωραίο σουτ του Γεννηδουνιά από τα 5 μέτρα κι έτσι έκλεισαν το πρώτο οκτάλεπτο.

Οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο οκτάλεπτο και έβρισκαν πολύ εύκολα τις λύσεις στην επίθεση ενώ συνέχισαν την εξαιρετική τους άμυνα. Ο Αργυρόπουλος έκανε το 0-3 και προσωρινά με ωραίο ψηλοκρεμαστό ο Μπούχα μείωσε σε 1-3. Ο Ολυμπιακός συνέχισε όμως καταιγιστικά και σκόραρε με δύο γκολ του Γεννηδουνιά κι ένα του Νικολαίδη κάνοντας το 1-6. Ο επίλογος γράφτηκε μ’ ένα πολύ ωραίο γκολ του Μυλωνάκη που γύρισε το σώμα του κι έστειλε την μπάλα στην γωνία του Χρύσανθου για το 1-7.

Στο ξεκίνημα του τρίτου οκταλέπτου ο Ολυμπικαός σκόραρε πρώτος και πάλι αυτή την φορά με τον Μπούσλιε για το 1-8. Η Βουλιαγμένη προσπάθησε ν’ αντιδράσει και κατάφερε με δύο συνεχόμενα γκολ του Γιουβέτση να μειώσει σε 3-8. Οι κόκκινοι ανέβασαν όμως και πάλι τους ρυθμούς τους έκαναν το 3-9 με τον Φουντούλη. Η Βουλιαγμένη απάντησε για το 4-9 με ωραίο γυριστό του Σολανάκη αλλά στον παίκτη παραπάνω ο Μπούσλιε μετά από πάσα του Μυλωνάκη έκανε το 4-10 που ήταν και το σκορ της τρίτης περιόδου.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο τα πράγματα ήταν απλά διαδικαστικά. Ο Μπάσιτς έκανε το 5-10 και ο Ολυμπιακός απάντησε με γκολ του Φουντούλη για το 5-11. Δύο γκολ του Ποντικέα απλά υπέγραψαν το τελικό σκορ με τους κόκκινους να πέφτουν στο νερό και να πανηγυρίζουν το νταμπλ. 

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-5, 3-3, 3-1.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Χρύσανθος, Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης 2, Κουρούβανης, Γούβης, Αφρουδάκης, Μπούχα 1, Ποντικέας 2, Καπετανάκης, Τίγκας, Σολανάκης 1, Κουρούβανης, Χριστοφορίδης, Βλάσσης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 3, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης, Κάκκαρης, Μουρίκης, Γούνας, Αργυρόπουλος 1, Μπούσλιε 2, Ζερδεβάς, Χαλυβόπουλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.