Πανελλήνιο ΙLCA4: Πανέτοιμη η Βόνιτσα

Ένας ακόμη σπουδαίος ιστιοπλοϊκός αγώνας θα διεξαχθεί αυτές τις ημέρες σε ένα πανέμορφο μέρος της χώρας μας και συγκεκριμένα στη Βόνιτσα.

Ο δραστήριος τοπικός Ναυταθλητικός Όμιλος υπό την αιγίδα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας διοργανώνει το ανοιχτό πανελλήνιο πρωτάθλημα ilca 4.

Πρόκειται για μία κατηγορία που βρίσκεται σε διαρκή ανάπτυξη και τα τελευταία χρόνια μας έχει χαρίσει πολλές μεγάλες επιτυχίες σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Θα τρέξουν 205 αγόρια και κορίτσια από 48 ομίλους και ανάμεσά τους θα είναι όλα τα γνωστά ονόματα που θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την κατάκτηση των μεταλλίων.

Λόγω του τεράστιου ενδιαφέροντος από το σύνολο της μεγάλης ιστιοπλοϊκής οικογένειας ο αγώνας θα μεταδοθεί σε Live Streaming από την ειδική ομάδα της ΕΙΟ στο κανάλι της Ομοσπονδίας στο You Tube που έχει 3.500 εγγεγραμμένους χρήστες και μέχρι τώρα έχει μεταφέρει ζωντανή εικόνα από διάφορους αγώνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε 65 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο!

Η πρώτη ιστιοδρομία έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου και η τελευταία την Κυριακή 22 του μήνα. Καιρού επιτρέποντος θα διεξαχθούν 11 κούρσες. Η Βόνιτσα ζει ήδη στον ρυθμό του πανελλήνιου πρωταθλήματος και οι υπεύθυνοι του Ναυταθλητικού Ομίλου έχουν προετοιμάσει τα πάντα για την επιτυχία του αγώνα σε θάλασσα και στεριά. Συνολικά η πόλη θα φιλοξενήσει περισσότερα από 350 άτομα, αν υπολογιστούν οι προπονητές, οι γονείς και συνοδοί των ιστιοπλόων, αλλά και τα μέλη των επιτροπών της διοργάνωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.