| 24 September 19:30
Cagliari Cagliari
0 - 0
Cremonese Cremonese
Ρόμα-Κρεμονέζε 2-1: Είδε κι έπαθε με τον κακό της “δαίμονα” (highlights)
Μνήμες του περυσινού αποκλεισμού από την Κρεμονέζε, ξύπνησαν στο "Ολίμπικο", μετά το γκολ με το οποίο προηγήθηκε η ομάδα του Στρόπα, αλλά οι "τζιαλορόσι" κατάφεραν στα τελευταία λεπτά να κάνουν την ανατροπή, να νικήσουν 2-1 και να προκριθούν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, όπου τους περιμένει η Λάτσιο
Προκλήσεις κι απωθημένα σε Παρίσι, Ρώμη και Καταλονία
Με την απαιτούμενη συγκέντρωση θα πάρουν απόψε αυτό που θέλουν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Η βαθμολογική ανάγκη μπορεί να "δυναμώσει" τη Θέλτα και τη Γρανάδα και πιθανόν να δώσει μεγάλη ενέργεια στο ματς της Τζιρόνα.
Mίλαν-Κάλιαρι 4-1: Με περίπατο και κορυφαίο τον Ερναντέζ στα προημιτελικά! (highlights)
Η Μίλαν νίκησε με 4-1 την Κάλιαρι για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ιταλίας στο Μιλάνο και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον νικητή του ζευγαριού Αταλάντα-Σασουόλο. Δυο ασίστ ο τρομερός Ερναντέζ και δυο γκολ ο αναγεννημένος Γιόβιτς!
Ουντινέζε-Κάλιαρι 1-2: Πρόκριση με Χατζηδιάκο βασικό και Λαπαντούλα σκόρερ στο 120′! (highlights)
Με γκολ του Λαπαντούλα στο 120' η Κάλιαρι πέρασε με ανατροπή και σκορ 2-1 το εμπόδιο της Ουντινέζε στο Ούντινε για την φάση των "32" του Κυπέλλου Ιταλίας και προκρίθηκε στους "16" για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μίλαν.
Ανοιχτοί λογαριασμοί και στόχοι σε “μονόδρομους!
Η 3η αγωνιστική των πλέϊ-οφ έχει μεγάλο ενδιαφέρον αλλά και νέα δεδομένα που μπορούν να διαμορφώσουν εξελίξεις! Οι συνθήκες ωθούν τη Γιουνάϊτεντ, τη Ντόρτμουντ και τη Φιορεντίνα, κοντά στην νίκη με προαπαιτούμενη την αποτελεσματικότητα
Σοβαρότητα και αγωνιστική συνέπεια, “κλειδιά” της επιτυχίας!
Πολλά και ενδιαφέροντα τα ματς απόψε στη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία το Βέλγιο όπως και στην Ανδαλουσία όπου η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται κόντρα σε μια ομάδα που στις σοβαρές της στιγμές είναι ικανή για όλα!
Ματς με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σε Αγγλία, Βέλγιο και Τουρκία
Πολλές οι ιδιαιτερότητες στους αποψινούς επαναληπτικούς αγώνες του Αγγλικού κυπέλλου, όπως του Βελγικού πρωταθλήματος. Ίσως να μην είναι τόσο εύκολο το απόγευμα για Νάπολι και ΓαλατάσαραΙ
Ματς πολλαπλών κινήτρων σε Νάπολι, Λονδίνο και Οξφόρδη
Τη νίκη πρόκριση μςε πολλαπλά κίνητρα διεκδικούν απόψε Νάπολι, Ίντερ και Τόττεναμ σε ματς με μικρά και μεγάλα εμπόδια. Οριακό το προβάδισμα σε δύσκολες αποστολές εκτός έδρας για Ίσπουϊτς, Σαραγόσα
Η Κρεμονέζε απέκλεισε την Έμπολι
Το γκολ του Βραζιλιάνου Κλάιτον ήταν αρκετό για την Κρεμονέζε ώστε να καταβάλλει την αντίσταση της Έμπολι και να προκριθεί στον 5ο γύρο του Coppa Italia.
Πρόκριση στο τέλος για την Αταλάντα
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντουβάν Ζαπάτα που πέτυχε το πρώτο γκολ και είχε την ασίστ στο δεύτερο, η Αταλάντα νίκησε με σκορ 2-0 στην Σαρδηνία την Κάλιαρι και εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.