| 24 September 22:00
Torino Torino
0 - 0
Empoli Empoli
Τορίνο – Φροζινόνε 1-2 (παρ.) : Ο τολμών προκρίνεται! (highlights)
Η Φροζινόνε νίκησε στο Πιεμόντε την Τορίνο και πήρε το εισιτήριο για τους "16" του κυπέλλου Ιταλίας, Το πολύτιμο γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχε ο Ρέϊνιερ στο 97'. Στην κανονική διάρκεια ο 17χρονος Ιμπραίμοβιτς έκανε το 0-1 για να ισοφαρίσει με κεφαλιά ο Τσέχος Ζίμα στο 31
Μίλαν-Τορίνο 0-1: Θρίαμβος με Αντοπό! (hls)
Η Τορίνο προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας μετά τη νίκη της με 1-0 στην παράταση στο Μιλάνο επί της Μίλαν σε νοκ-άουτ αναμέτρηση, δεύτερη στην σεζόν για τις δυο ομάδες μετά το 2-1 της "γκρανάτα" στην έδρα της για
Έμπολι – ΣΠΑΛ 1-2: Νοκ άουτ με Αρένα
Με τέρμα στο τέλος της παράτασης από το Ματέο Αρένα η ΣΠΑΛ επιβλήθηκε εκτός έδρας με 2-1 της Έμπολι και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ιταλίας
Πιέσεις κορυφής, προκλήσεις πρόκρισης και ματς για γκολ σε Λονδίνο, Γένοβα, Λουβάρντεν
Προβάδισμα πρόκρισης έχουν σε αγώνες κυπέλλων, η Στρασμπούργκ, η Σπέτσια, η Λούγκο. και η Χέρενφεϊν. Πιο ανταγωνιστικά ματς περιμένουμε σε Λονδίνο και Λουβάρντεν.
Με την ψυχή στο στόμα η Τορίνο, αποκλείστηκε η Μπενεβέντο
Δύσκολη πρόκριση για τη φάση των «64» του Κυπέλλου Ιταλίας πήρε η Τορίνο επικρατώντας στην παράταση της Λέτσε με 3-1, ενώ η ομάδα του Πίπο Ιντζάγκι γνώρισε ήττα αποκλεισμό εντός έδρας από την πρωτοπόρο της Serie B, Έμπολι.
Έχει αξία η προοπτική της Άστον Βίλα και της ΚΠΡ (video)
Το κίνητρο και η αγωνιστική διάθεση των ομάδων αποτελούν εγγύηση για καλό θέαμα στα ματς του Μπρέντφορντ, του Ρόδεραμ και του Μονακό. Προβάδισμα νίκης έχουν Μονακό, Σέφιλντ Γουέσδντεϊ και Χιμπέρνιαν.
Ρόμα vs Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς σημειώσατε… 2 (video)
Τον ξέρετε τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς; Όχι τον μέσο της Λάτσιο για τον οποίο ενδιαφέρεται η μισή Ευρώπη, αλλά τον αδερφό του που παίζει στην Τορίνο. Αν δεν τον ξέρετε αξίζει να τον μάθετε βλέποντας τα highlights της αναμέτρησης με την Ρόμα για το Κόπα Ιτάλια γιατί πραγματικά ο δίμετρος τερματοφύλακας της Τορίνο έστειλε μόνος του την Γκρανάτα στους οκτώ της διοργάνωσης.
Με «τριάρα» στα προημιτελικά
Την πρόκριση στα προημιτελικά του Ιταλικού Κυπέλλου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Μίλαν πήρε η Λάτσιο, καθώς επικράτησε 3-1 της Τορίνο εκτός έδρας.
Προκρίθηκε η Σιένα
Με γκολ των Ζε Εντουάρντο στο 46΄ και Ρεζινάλντο στο 77΄ η Σιένα επικράτησε 2-0 της Τορίνο και πήρε το εισιτήριο για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ιταλίας, όπου και θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λάτσιο.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.