Manchester City – Watford: ΕΙΔΗΣΕΙΣ

| 17 September 21:45
Manchester City Manchester City
Αναβλήθηκε
0 - 0
Watford Watford
EFL Cup: Προκρίθηκαν Λίβερπουλ, Έβερτον, Άρσεναλ και Τσέλσι, αποκλεισμός της Σίτι από τη Νιουκάστλ (vids)
Στο σημαντικότερο παιχνίδι της βραδιάς στο EFL Cup, η Νιουκάστλ με γκολ του Ίσακ επικράτησε 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι στο St. James Park και άφησε εκτός διοργάνωσης τους "Πολίτες".
Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ 3-2: Συναρπαστικό ντέρμπι, δίκαιη πρόκριση (hls)
Δυο φορές προηγήθηκε η Μάντσεστερ Σίτι στο "Έτιχαντ", ισάριθμες φορές ισοφάρισε η Λίβερπουλ, αλλά ο Ακέ πέτυχε το νικητήριο τέρμα σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Carabao Cup..
Αναζήτηση ρυθμού και ουσίας μέσα σε νέα δεδομένα
Στο Λιγκ Καπ της Αγγλίας έχουμε ντέρμπι έστω κι αν Σίτι και Λϊβερπουλ λόγω του Μουντιάλ δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Περισσότερα δεδομένα μας δίνουν ο ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο και οι ομάδες της Λεμεσού στο Κυπριακό πρωτάθλημα
Ανάγκη για εξιλέωση απέναντι σε αγωνιστικές ανασφάλειες!
Με πολλές αλλαγές σε δεδομένα, τα ματς του Αγγλικού Λιγκ Καπ κι απόψε μπορεί να κρβουν εκπλήξεις αλλά και πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία για ποντάρισμα. Η Ρόμα, η Ρέϊντζερς, ο Άγιαξ και η Σάλκε ψάχνουν εξιλέωση παίζοντας όμως απέναντι στις ανασφάλειές τους
Μάντσεστερ Σίτι-Γουίκομ 6-1: Μοίρασε “εξάρα” στο δρόμο για τα ρεκόρ (hls)
Η Μάντσεστερ Σίτι με 5 πιτσιρικάδες να κάνουν ντεμπόυτο, συνέτριψε 6-1 την Γουίκομ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Carabao Cup, κυνηγώντας το 9ο δικό της τρόπαιο και 5ο στη σειρά, αριθμός ρεκόρ στο αγγλικό ποδόσφαιρο.
Ματς έντονων προκλήσεων σε Λονδίνο, Μιλάνο και Βρυξέλλες
Στους τελικούς του Λονδίνου και των Βρυξελλών αναμένεται να μετρήσει περισσότερο η αγωνιστική αξιοπιστία στην παρούσα χρονική στιγμή. Το κίνητρο μπορεί να φέρει γκολ αλλά κι απρόοπτα σε Κάλιαρι, Μιλάνο και Ρέντινγκ
Carabao Cup: Χωρίς Κέιν η Τότεναμ
Ο Χάρι Κέιν δεν κατάφερε να πάρει μέρος στην σημερινή προπόνηση της Τότεναμ με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τον τελικό του Carabao Cup απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι (24/4, 18.30 Novasports).
Carabao Cup: Με λίγους τυχερούς ο τελικός
Ο τελικός του Carabao Cup ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και τη Τότεναμ θα διεξαχθεί με την παρουσία 8 χιλιάδων θεατών στο στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.
Το Μάντσεστερ είναι γαλάζιο… ξανά (vid)
Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα νίκησε 2-0 στο Ολντ Τράφορντ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προκρίθηκε στον τελικό του Carabao Cup το οποίο θα διεκδικήσει για έκτη φορά τα τελευταία οκτώ χρόνια.
Λιγκ Καπ Αγγλίας: Πέντε αλλαγές σε ημιτελικούς και τελικό
Οι τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν αυτή την εβδομάδα στους ημιτελικούς του αγγλικού League Cup, αλλά και στον τελικό της διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο, θα επιτρέπεται να κάνουν πέντε αλλαγές αντί για τρεις.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.