Wolves – Sheffield United ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Wolves
Μολινό Στάδιο 25 Φεβρουαρίου 15:30
1 - 0
ΤΕΛ
Sheffield United
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Το συγκλονιστικό αντίο του Κρις Γουάιλντερ στον Μπάλντοκ (video)
Ο προπονητής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, υπό τις οδηγίες του οποίου ο Τζορτζ Μπάλντοκ κατέγραψε τις περισσότερες συμμετοχές του, αποχαιρετά με ένα συγκινητικό βίντεο έναν από τους αγαπημένους του παίκτες.
Τρεις για Ματίπ
Ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ Ζοέλ Ματίπ παραμένει ελεύθερος. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τρεις ομάδες της Premier League.
Γουλβς-Νιουκάστλ 1-2: Με ανατροπή μέσα σε πέντε λεπτά! (highlights)
H Νιουκάστλ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έψαξε ένα γρήγορο γκολ, απέναντι σε μία ομάδα που μπήκε φοβικά στο γήπεδο. Είχε στο 7ο λεπτό ευκαιρία, με τον Μέρφι να μην μπορεί να νικήσει τον Τζόνστοουν που έδιωξε σε κόρνερ και δοκάρι λίγο αργότερα στο 23ο λεπτό, μετά την πολύ ωραία ατομική προσπάθεια ...
Ποντένσε: Σήμερα (02/09) στη Σαουδική Αραβία για να υπογράψει
Ο Ολυμπιακός έκανε τα πάντα για να ξαναφέρει στο λιμάνι τον Ντάνιελ Ποντένσε αλλά ο Πορτογάλος άσος λειτούργησε ως επαγγελματίας, όπως τόνισε και ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων», Κώστας Καραπαπάς. Ο Ντάνιελ Ποντένσε θα ταξιδέψει την Δευτέρα (02/09) στη Σαουδική Αραβία για να υπογράψει και να ανακο...
Ποντένσε: Τον «χρυσώνει» η Αλ Σαμπάμπ
Ο Ντάνιελ Ποντένσε οδεύει προς την Αλ Σαμπάμπ και σύμφωνα με πληροφορίες το συμβόλαιο που αναμένεται να υπογράψει με την ομάδα της Σαουδική Αραβίας αγγίζει τα 5,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.
HIGHLIGHTS
Γουλβς – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-0: Βρήκε δίχτυα με κεφαλιά ο Σαράμπια (video)